"Lepiej było na fora.pl"
"Lepiej było na fora.pl"
3 głosy w ankiecie, na stronie głównej było za "lepiej było na fora.pl" Chciałem się dowiedzieć, czemu konkretnie było lepiej. Przeszkadza wam interfejs, a może ja ? ;> Zapraszam do komentowania.
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Re: "Lepiej było na fora.pl"
O NIE! Jak ja się dowiem kto to dał, to go chyba...
Tutaj jest o niebo lepiej. Zawsze możesz chyba sprawdzić, jakie IP oddało głos. Moje: 168.192.9.8
Tutaj jest o niebo lepiej. Zawsze możesz chyba sprawdzić, jakie IP oddało głos. Moje: 168.192.9.8
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
Mam teraz ochotę z czystej złośliwości też zagłosować za "fora.pl". Po co taka konspira ze sprawdzaniem IP, czyżby grzechem było mieć własne zdanie?
Spoiler:
-
Tallos
- Łupieżca tematów
- Postać w RPG: Faern Liom
Zgadzam się z Aileen. Poza tym chciałbym tylko dodać, że po zagłosowaniu powinny się pojawiać wyniki 
EDIT: Nie, nie zgadzam się z AIleen!![troll [troll]](./images/smilies/troll.gif)
EDIT: Nie, nie zgadzam się z AIleen!
Last edited by Tallos on Tue, 15 Mar 2011, 15:39, edited 1 time in total.
Tall zauważyłem, że ty zawsze się z kimś/czymś zgadzasz ;]
Eee każe wam ktoś z pistoletem, IP podawać? Każe wam ktoś się przyznawać do oddania głosu? Podaje tu wasze IP i wskazując palcem mówi "On jest winny! Dzwonić po hiszpańską inkwizycje!"? Więc o co chodzi?
![moher [moher]](./images/smilies/moher.gif)
Eee każe wam ktoś z pistoletem, IP podawać? Każe wam ktoś się przyznawać do oddania głosu? Podaje tu wasze IP i wskazując palcem mówi "On jest winny! Dzwonić po hiszpańską inkwizycje!"? Więc o co chodzi?
Odważnych jak dotąd nie ma, proponuję zamknąć zanim zaczniemy trollować albo coś3 głosy w ankiecie, na stronie głównej było za "lepiej było na fora.pl" Chciałem się dowiedzieć, czemu konkretnie było lepiej. Przeszkadza wam interfejs, a może ja ? ;> Zapraszam do komentowania.

Spoiler:
Ankiety na stronie głównej są całkiem anonimowe. Nie mam dostępu do IP.