"Lepiej było na fora.pl"

Dyskusje związane z forum, wiki, oraz naszą stroną
Post Reply
Tobik
Webmajster

"Lepiej było na fora.pl"

Post by Tobik »

3 głosy w ankiecie, na stronie głównej było za "lepiej było na fora.pl" Chciałem się dowiedzieć, czemu konkretnie było lepiej. Przeszkadza wam interfejs, a może ja ? ;> Zapraszam do komentowania.
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Re: "Lepiej było na fora.pl"

Post by MagnusArias »

O NIE! Jak ja się dowiem kto to dał, to go chyba...
Tutaj jest o niebo lepiej. Zawsze możesz chyba sprawdzić, jakie IP oddało głos. Moje: 168.192.9.8
Aileen
Wójt
Postać w RPG: Evanesca | Fay

Post by Aileen »

Mam teraz ochotę z czystej złośliwości też zagłosować za "fora.pl". Po co taka konspira ze sprawdzaniem IP, czyżby grzechem było mieć własne zdanie?
Spoiler:
Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające.
Tallos
Łupieżca tematów
Postać w RPG: Faern Liom

Post by Tallos »

Zgadzam się z Aileen. Poza tym chciałbym tylko dodać, że po zagłosowaniu powinny się pojawiać wyniki :roll:

EDIT: Nie, nie zgadzam się z AIleen! [troll]
Last edited by Tallos on Tue, 15 Mar 2011, 15:39, edited 1 time in total.
Why magic is magic?
Image
Karta Faerna
Fenris
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Fenris

Post by Fenris »

Tall zauważyłem, że ty zawsze się z kimś/czymś zgadzasz ;]

Eee każe wam ktoś z pistoletem, IP podawać? Każe wam ktoś się przyznawać do oddania głosu? Podaje tu wasze IP i wskazując palcem mówi "On jest winny! Dzwonić po hiszpańską inkwizycje!"? Więc o co chodzi?
3 głosy w ankiecie, na stronie głównej było za "lepiej było na fora.pl" Chciałem się dowiedzieć, czemu konkretnie było lepiej. Przeszkadza wam interfejs, a może ja ? ;> Zapraszam do komentowania.
Odważnych jak dotąd nie ma, proponuję zamknąć zanim zaczniemy trollować albo coś [moher]
Image
Spoiler:
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Ankiety na stronie głównej są całkiem anonimowe. Nie mam dostępu do IP.
Post Reply