Idzie już w Empiku kupić
[Info]Nowy dodatek wreszcie wyszedł
[Info]Nowy dodatek wreszcie wyszedł
Bardzo fajny , można jeździć konno , na smokach itd , zobaczcie sami filmiki na yt
Idzie już w Empiku kupić
Idzie już w Empiku kupić
Eeee... Nigdzie nie ma info że dodatek wyszedł jest napisany że za kilka tygodni i jest to 30 Listopad oficjalnie ustalona data przez Jowood niestety nie wiadomo w jakich językach będzie. Na forum dostałem info że może to być coś na zasadzie wyboru języka przy instalacji gry, ale nie wiem czy znajdzie się tam język Polski pewnie nie...

Spell2
cytat: "Spellforce 2: Faith In Destiny ponownie opóźniony
Wtorek, 30.11.2010, godzina 10:26, autor: Adam "Harpen" Berlik
Cierpliwość graczy, którzy oczekują premiery Spellforce 2: Faith In Destiny ponownie została poddana próbie. Termin wydania tej produkcji uległ kolejnemu przesunięciu.
Przed trzema tygodniami informowaliśmy, że Spellforce 2: Faith In Destiny zadebiutuje pod koniec listopada. Tak się jednak nie stanie. DreamCatcher Games i JoWood poinformowali, że gra trafi na sklepowe półki dopiero w styczniu przyszłego roku. Przypomnijmy, że nie jest to pierwszy poślizg - pierwotnie wspomniany tytuł miał ujrzeć światło dzienne w sierpniu. "
tak więc znów czekać
na szczęscie teraz wiedźmin 2...
na necie jest mnóstwo spellków 2 faith in destiny ale to są lipy więc nie razde ściągać...
Wtorek, 30.11.2010, godzina 10:26, autor: Adam "Harpen" Berlik
Cierpliwość graczy, którzy oczekują premiery Spellforce 2: Faith In Destiny ponownie została poddana próbie. Termin wydania tej produkcji uległ kolejnemu przesunięciu.
Przed trzema tygodniami informowaliśmy, że Spellforce 2: Faith In Destiny zadebiutuje pod koniec listopada. Tak się jednak nie stanie. DreamCatcher Games i JoWood poinformowali, że gra trafi na sklepowe półki dopiero w styczniu przyszłego roku. Przypomnijmy, że nie jest to pierwszy poślizg - pierwotnie wspomniany tytuł miał ujrzeć światło dzienne w sierpniu. "
tak więc znów czekać
na necie jest mnóstwo spellków 2 faith in destiny ale to są lipy więc nie razde ściągać...
http://spellforce.jowood.com/sf2/fid/ tu jest oficjalna stronka
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
http://www.youtube.com/watch?v=LxIh8ObdI-E przy 0:45 są konie
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.