[Info]Nowy dodatek wreszcie wyszedł

Post Reply
Pawemol
Misiek

[Info]Nowy dodatek wreszcie wyszedł

Post by Pawemol »

Bardzo fajny , można jeździć konno , na smokach itd , zobaczcie sami filmiki na yt :D

Idzie już w Empiku kupić 8)
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Eeee... Nigdzie nie ma info że dodatek wyszedł jest napisany że za kilka tygodni i jest to 30 Listopad oficjalnie ustalona data przez Jowood niestety nie wiadomo w jakich językach będzie. Na forum dostałem info że może to być coś na zasadzie wyboru języka przy instalacji gry, ale nie wiem czy znajdzie się tam język Polski pewnie nie...
Image
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

Ja na torrentach widziałem już download , kupić pewnie też idzie , no może nie w empiku , ale za parę tygodni może będzie szło :)
Mój kanał na YouTube
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Być może na torrentach jest ale ja rok temu widziałem nawet w necie że jest a tak na prawdę był to podrobiony plik. Nie mówię że tu tak samo jest ale wątpie szczerze w to że gra wyszła 7 dni przed premierą no na pewno oficjalnie nie wyszła.
Image
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

No , ale z czasem wyjdzie , ja czekam aż w empiku pójdzie kupić!!
Mój kanał na YouTube
Drzewiu
Odbębniacz postów

Post by Drzewiu »

OMG. Piractwo się szerzy... Nie lepiej chwilę poczekać? -.-
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

A kto tu mówi że będzie to pobierał?

Ja to kupuje bo chce grać w Multiplayera.
Image
Rae88
Skrytopisarz

Spell2

Post by Rae88 »

cytat: "Spellforce 2: Faith In Destiny ponownie opóźniony

Wtorek, 30.11.2010, godzina 10:26, autor: Adam "Harpen" Berlik

Cierpliwość graczy, którzy oczekują premiery Spellforce 2: Faith In Destiny ponownie została poddana próbie. Termin wydania tej produkcji uległ kolejnemu przesunięciu.

Przed trzema tygodniami informowaliśmy, że Spellforce 2: Faith In Destiny zadebiutuje pod koniec listopada. Tak się jednak nie stanie. DreamCatcher Games i JoWood poinformowali, że gra trafi na sklepowe półki dopiero w styczniu przyszłego roku. Przypomnijmy, że nie jest to pierwszy poślizg - pierwotnie wspomniany tytuł miał ujrzeć światło dzienne w sierpniu. "

tak więc znów czekać :) na szczęscie teraz wiedźmin 2...

na necie jest mnóstwo spellków 2 faith in destiny ale to są lipy więc nie razde ściągać...
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

http://spellforce.jowood.com/sf2/fid/ tu jest oficjalna stronka
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Standalone?

Dodatek bez potrzeby instalowania podstawki? Super

A co do tych nowych Bezimmiennych demonów. Dobrze się prezentują. Ciekawe co będzie z tym Offenderem. Albo to będzie jednostka tylko w kampanii, albo coś jak drugi tytan. Jeżeli to drugie to wtedy inne rasy też by takie coś dostały.
Image
MikexDD
Skrytopisarz

Post by MikexDD »

Będzie możliwe odpalenie dwóch dodatków naraz ??? Tzn. Władca+FiD ??? Jeśli będzie możliwa jazda konna, to świetnie. W końcu nie będzie konieczne łażenie od punktu do punktu, i będziemy mogli "poczuć" władzę nad wojskiem- w końcu my mamy konia, oni nie, hehe :D.
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

W FiD będą rasy poprzednich sf2, ale nie będzie kampanii pewnie tych z SW i DS, co do konnej jazdy to ja tylko wiem o lataniu na smoku :)
Image
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Sługa Run
Odbębniacz postów

Post by Sługa Run »

maciek: jemu chodziło chyba oto czy będzie możliwość żeby nasza postać jeździła konno.
Post Reply