Co sądzicie o naszej stronie internetowej?

Uwagi i opinie o dawnym forum.

Poll: Jak podoba siĂŞ wam strona Spell Force Web?

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:45

Super!!!
29
38%
Niezła
21
27%
Może być
14
18%
Słaba
7
9%
Do bani!!!
6
8%

Total votes: 77

Guest

Post by Guest »

Nawet fajna, dużo cennych porad, ale trochę słaba graficznie.
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Taaa... Dużo cennych porad i fajnie można pogadać z ludźmi :) Co do porad ta strona pomogła mi kilkadziesiąt razy. A co do oprawy graficznej można by było dać różne obrazki se spella albo postacie itp. :D
Wes07
Administrator

Post by Wes07 »

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z faktu że prowadzenie i rozwój forum jest łatwiejsze kilkunastokrotnie od strony napisanej w prostym htmlu... Gdyby ludzie chętnie zaoferowaliby sie żeby współtworzyć stronę poprzez pisanie regularnie artykułów, można by zrobić ją w jakimś przyjaznym dla użytkownika CMSie.
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

To forum. No to po prostu jest ekstra duzo porad i nie sadzilem, że Polacy grający w sf jeszcze zyją xD

a co do strony html kiedys zrobilem ją,ale nikt nie wchodzil.

robiłem ją przez program "HTML KIT"
Guest

Post by Guest »

Strona fajna ale wnerwia mnie to że ludzie proszą o pomoc w dyskusji ogolnej. Pewnie dlatego bo myślą że tam więcej ludzi wchodzi niż na pomoc więc szybciej otrzymają wsparcie.
Guest

Post by Guest »

Fajne forum. Można się poradzić bardziej doświadczonych graczy. I można nawet z kilkoma ludźmi pogadac na tematy nie związane z grą.
gitpatison
Zbrojny w klawiaturę

Post by gitpatison »

Jeśli chodzi o stronę to super z wielu powodów między innymi tych co wymienił MaxMads ale myślę to samo co misiu888. Prośby o pomoc w dyskusji ogólnej.
Tallos
Łupieżca tematów
Postać w RPG: Faern Liom

Post by Tallos »

Forum jest extra tu można wszelką pomoc znalezć ciekawostki po prostu super !!!
Why magic is magic?
Image
Karta Faerna
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

jak dla mnie może być bo wygląd jest taki sobie a za mało użytkowników i mało opcji to moje zdaniev
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

Stronka jest zarąbista delikatnie mówiąc , cały czas szukałem porad do Spellforca

i tu dopiero znalazłem ^^
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Ja zagłosowałem na "super", ponieważ jest to z tego co mi wiadomo największe forum/strona o SpellForce. Znajdują się tutaj ciekawe tematy dotyczące gry ale i nie tylko, a co najważniejsze świetnie działa tu wg mnie dział pomocy, gdzie szybko rozwiąże się nawet najtrudniejsze problemy. Uważam natomiast, że na forum mogłoby znajdować się więcej poradników (o misjach, itp.) w stylu tego o Zegarowych Kryptach. Wydaje mi się, że trochę bardziej aktywni powinni być członkowie tego forum, bo można odnieść wrażenie, że prócz kilku osób reszta się w ogóle nie udziela. Graficznie strona mi odpowiada, bo jest przejrzysta i szybko się ładuje.
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Teraz bez tego forum nie wiem co bym robił w necie xD Jak jestem w necie to prawie cały czas na forum. Spellforceweb RPG jest super. Bez tego forum było gorsze ale i tak fajne;P

Dużo cennych porad, ciekawe tematy na temat spella(tej wspaniałej gry:P) i fajnie można podyskutować w Freestyle;]
Guest

Post by Guest »

Mi się bardzo strona podoba. Można się z niej dowiedzieć o spellforce wiele ciekawych żeczy, czasamoi szczegułów no i oczyywiście jest tu dużo graczy, z którymi można pogadać.
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

Bo chociaż idzie się dowiedzieć coś o spellforce itp. Stronka jest super
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
Jazon
Skrytopisarz

Post by Jazon »

Według mnie jest niezła ponieważ WK nie chcą ruszyć no i mam problem z hamachi. Powinna być dokładna instrukcja jak korzystać z tego programu.
Post Reply