Taaa... Dużo cennych porad i fajnie można pogadać z ludźmi Co do porad ta strona pomogła mi kilkadziesiąt razy. A co do oprawy graficznej można by było dać różne obrazki se spella albo postacie itp.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z faktu że prowadzenie i rozwój forum jest łatwiejsze kilkunastokrotnie od strony napisanej w prostym htmlu... Gdyby ludzie chętnie zaoferowaliby sie żeby współtworzyć stronę poprzez pisanie regularnie artykułów, można by zrobić ją w jakimś przyjaznym dla użytkownika CMSie.
Strona fajna ale wnerwia mnie to że ludzie proszą o pomoc w dyskusji ogolnej. Pewnie dlatego bo myślą że tam więcej ludzi wchodzi niż na pomoc więc szybciej otrzymają wsparcie.
Jeśli chodzi o stronę to super z wielu powodów między innymi tych co wymienił MaxMads ale myślę to samo co misiu888. Prośby o pomoc w dyskusji ogólnej.
Ja zagłosowałem na "super", ponieważ jest to z tego co mi wiadomo największe forum/strona o SpellForce. Znajdują się tutaj ciekawe tematy dotyczące gry ale i nie tylko, a co najważniejsze świetnie działa tu wg mnie dział pomocy, gdzie szybko rozwiąże się nawet najtrudniejsze problemy. Uważam natomiast, że na forum mogłoby znajdować się więcej poradników (o misjach, itp.) w stylu tego o Zegarowych Kryptach. Wydaje mi się, że trochę bardziej aktywni powinni być członkowie tego forum, bo można odnieść wrażenie, że prócz kilku osób reszta się w ogóle nie udziela. Graficznie strona mi odpowiada, bo jest przejrzysta i szybko się ładuje.
Teraz bez tego forum nie wiem co bym robił w necie xD Jak jestem w necie to prawie cały czas na forum. Spellforceweb RPG jest super. Bez tego forum było gorsze ale i tak fajne;P
Dużo cennych porad, ciekawe tematy na temat spella(tej wspaniałej gry:P) i fajnie można podyskutować w Freestyle;]
Mi się bardzo strona podoba. Można się z niej dowiedzieć o spellforce wiele ciekawych żeczy, czasamoi szczegułów no i oczyywiście jest tu dużo graczy, z którymi można pogadać.