Smok Aryn

Spellforce: Breath of Winter
Guest

Smok Aryn

Post by Guest »

Doszedłem do wielkiego zimowego smoka i stoję, jako że jestem wojownikiem nic nie mogę mu zrobić bo dzieli mnie od niego skarpa (dziura)... Jedyne wyjscie to produkowanie wojska w postaci obronców , którzy mają w niego rzucać młotem bojowym, ale to i tak nic nie da bo raz dwa się z nimi rozprawia albo rzucając zamieć albo zabijając kolejno. .

.............................

Ale jednak prawie go pokonałem rzucając bohaterem kule ognia, tylko skonczyła się mana i jeszcze smok się za niego , a raczej za nia wziął :( ,

jak ja go mam pokonać ohhhh cieżko będzie ;///// ???
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Jak już co to smok ARYN. Ja też miałam z nim problem i też produkowałam tych obrońców, ale zaraz zginęli jak Aryn przywołał zamieć. Podobno w tej skrzyni niedaleko Aryna był kapłan i łucznik(?) czy jakoś tak i trzeba ich przywołać. Chociaż ja sobie nie przypominam żebym jakiekolwiek runy miała w tej skrzyni.
Spoiler:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

o jejeu jakie krsnoludy ja elfy tam miałem
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Co ty chrzanisz? Przecież tam są krasnoludy! Jeśli nadal się upierasz, że elfy to dawaj screena!
Spoiler:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

jaki screen ja mam chyba inną wersje coś 2.00 z niemiec a spolszczenie mam tez.
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Jak to jaki screen? Normalny! Chcę obraz z ekranu kiedy grasz w SpellForce i chcę na nim widzieć monument elfów! (Dziwną masz wersję, więc w sumie wszystko jest możliwe)
Spoiler:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

zsumować wszystko to mam na każdej mapie monument bohaterów
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

A co mnie to interesuje? Twój post jest nie na temat. Dasz tego screena czy nie? Chyba, że nie wiesz jak go zrobić... (:D)
Spoiler:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

no jak go zrobić (zdjęcie????)
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

(hahahahaxD) No więc... Jak będziesz grał w SpellForce to zrób tak, aby na ekranie był widoczny ten monument elfów w tej krainie Aryna. Łapiesz? Jak już dobrze ustawisz to poszukaj na swojej klawiaturze klawisza, na którym pisze coś takiego: "Print Screen Sys Rq" i naciśnij go. Następnie wejdź np. do painta i wejdź w zakładkę "Edytuj" a następnie z listy wybierz "Wklej". Następnie zapisz obrazek, shostuj go na np. http://www.imageshack.us skopiuj adres obrazka i wklej go do postu używając tagu IMG.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Powiem ci saphira jest tam runa kusznika bo tak pisze w poradniku. Jeżeli nie wierzysz przeczytaj

http://rpgwars.pl/index2.php?option=com ... df=1&id=77
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Aaa to stary temat już jest. :D Wiem, grałam drugi raz i faktycznie jakiś łucznik czy kusznik był :wink:
Spoiler:
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

tam w takiej nie dalekiej skszyni kusznik i kusza o nie wiarygodnie dużym zasięgu serio dużym są tylko takie dwie w tej kampani
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Kuszy nie kojarzę. Ja zawsze trafiałem na zaklęcia, ale mogę powiedzieć, że są losowane (kilka razy musiałem grę wczytywać). Dodatkowo, w Shal 'Dun jest runa łucznika/kusznika (zna się i na tym i na tym), poziom 25 (wymagany 28 ). Ma umiejętności na tym poziomie, że najlepszą kuszą jaką może używać jest... Smocza zguba. Ironia.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Guest

Post by Guest »

Obrońcy u mnie se stoją i nic nie robią więc sie wkurw i ide kupic runy łuczników. Gdzie moge kupic ?
Post Reply