Promocja forum

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Borris
Skrytopisarz

Promocja forum

Post by Borris »

Mam taki pomysł ożna zareklamować to forum ..niech każdy gdzieś wlepi adres czy to na blogu lub stronie, albo w opisie gg ... to forum ma szanse sie rozwinąć i moge w tym pomóc ..a
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Popieram :) Na forum jest nawet dużo użytkowników tylko że 90% z nich się nie wypowiada i w ogóle zapomniało chyba o forum. Najpierw proponowałabym, aby przypomnieć innym użytkownikom o tym, że są zarejestrowani na takim forum :)
Spoiler:
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Ja pamiętam o forum
Image
Borris
Skrytopisarz

OK

Post by Borris »

OK jeżeli macie jakies namiary na tych ludzi to dawać ja już ich przekonam a pozatym mój kumpel powiedział że pomoże mi sie zająć stroną to można sobie pozwolić narazie na darmowy hosting ale potem klto wie ja z chęcią mógłbym sie zająć taką stroną i promocją na początek np jakis avek i fajna reklama a o forum nie zapomne na 100% bo są tu profesjonaliści w każdym calu pozdro for everyone
Borris
Skrytopisarz

Post by Borris »

Daj mi adresy poczty takich ludzi a ja zaapeluje do nich zęby albo sie udzielali albo niech zrezygnują ... bo takie konta są bez sensu
Borris
Skrytopisarz

Post by Borris »

Aha zapomniałbym wszyscy którzy są zainteresowani tą promocja niech podadzą mi numery gg na adres http://www.l2-zone.com/index.php .. nie podawajcie na forum bo potem ktoś bedzie się wściekał i wogóle że nieznajomi do niego piszą więc żeby uniknąć tego typu zdarzeń jeszcze raz prosze numery gg na maila
Borris
Skrytopisarz

Post by Borris »

sorki widze że strona jest tylko że mi nie chciała sie włączać i dlatego myślełem że jej nie ma
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Istnieje taka obcja jak edytowanie posta.
Image
Guest

Post by Guest »

Ja bym proponował aby każdy wkleił link jako podpis na każdym profilu na forach na których jest zarejestrowany ;]
Kahad
Administrator

Post by Kahad »

Niektóre regulaminy zabraniają reklamowania innych forum więc trzeba miec to też na uwadze.
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

no albo może jakieś ciekawe hasło reklamowe np.spell spell najlepszy forc na http://www.spellforceweb.fora.pl
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Nie tylko na forach ale także na takich stronach jak PLEMIONA.PL
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Największą reklamą byłyby podpisu na gadu-gadu i nasza-klasa i rózne mejle :D Można by zrobić tak jak jest na forum na którym jest mój starszy :P to jest forum o jeepach i każdy użytkownik może zamówić logo forum - naklejke którą przykleją się na auto. Tylko jakby takie coś u nas powstało nie wiem gdzie można by było nakleić taką naklejke :?
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Jeżeli chcemy zacząć działać w internecie to musimy zwiększyć atrakcyjność tego forum .

Drugą ważną sprawą jest jakiś obrazek z adresem forum i rozmieszczenie go . Trzecie to ulotki . Na naszej klasie porozsyłać do znajomych którzy grają w tego typu gry , to może zwiększy się liczba forumowiczów. Po czwarte wojny klanów powinny ruszyć i to nie tylko w 1 ale także w 2 dzięki czemu będzie więcej graczy .
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Ta czarna oprawa którą teraz mamy jest ładna ale dla tych którzy tu wejdą pierwszy raz może się wydawać głupia i zbyt prosta i po prostu wtedy wychodzą z forum. Forum mogłoby być bardziej atrakcyjne :)
Post Reply