Promocja forum
Promocja forum
Mam taki pomysł ożna zareklamować to forum ..niech każdy gdzieś wlepi adres czy to na blogu lub stronie, albo w opisie gg ... to forum ma szanse sie rozwinąć i moge w tym pomóc ..a
OK
OK jeżeli macie jakies namiary na tych ludzi to dawać ja już ich przekonam a pozatym mój kumpel powiedział że pomoże mi sie zająć stroną to można sobie pozwolić narazie na darmowy hosting ale potem klto wie ja z chęcią mógłbym sie zająć taką stroną i promocją na początek np jakis avek i fajna reklama a o forum nie zapomne na 100% bo są tu profesjonaliści w każdym calu pozdro for everyone
Aha zapomniałbym wszyscy którzy są zainteresowani tą promocja niech podadzą mi numery gg na adres http://www.l2-zone.com/index.php .. nie podawajcie na forum bo potem ktoś bedzie się wściekał i wogóle że nieznajomi do niego piszą więc żeby uniknąć tego typu zdarzeń jeszcze raz prosze numery gg na maila
-
Guest
no albo może jakieś ciekawe hasło reklamowe np.spell spell najlepszy forc na http://www.spellforceweb.fora.pl
Największą reklamą byłyby podpisu na gadu-gadu i nasza-klasa i rózne mejle
Można by zrobić tak jak jest na forum na którym jest mój starszy
to jest forum o jeepach i każdy użytkownik może zamówić logo forum - naklejke którą przykleją się na auto. Tylko jakby takie coś u nas powstało nie wiem gdzie można by było nakleić taką naklejke 
Jeżeli chcemy zacząć działać w internecie to musimy zwiększyć atrakcyjność tego forum .
Drugą ważną sprawą jest jakiś obrazek z adresem forum i rozmieszczenie go . Trzecie to ulotki . Na naszej klasie porozsyłać do znajomych którzy grają w tego typu gry , to może zwiększy się liczba forumowiczów. Po czwarte wojny klanów powinny ruszyć i to nie tylko w 1 ale także w 2 dzięki czemu będzie więcej graczy .
Drugą ważną sprawą jest jakiś obrazek z adresem forum i rozmieszczenie go . Trzecie to ulotki . Na naszej klasie porozsyłać do znajomych którzy grają w tego typu gry , to może zwiększy się liczba forumowiczów. Po czwarte wojny klanów powinny ruszyć i to nie tylko w 1 ale także w 2 dzięki czemu będzie więcej graczy .