spellforce przez internet
-
Guest
-
Guest
Z tego co wiem, ale nie jestem pewny to nie zawsze jest potrzebne hamachi.
Hamachi się używa jak ktoś ma zewnętrzne im( albo wewnętrzne juz nie pamiętam).
Jak ktoś bedzię chciał sobie założyc gre to neich się wiecej dowie o tkich żeczach.
A co d ogry szukam kogoś, kto mógłby ze mna pograć, nigdy nie grałem, a bardzo bym chciał zobaczyć jak to wygląda
Hamachi się używa jak ktoś ma zewnętrzne im( albo wewnętrzne juz nie pamiętam).
Jak ktoś bedzię chciał sobie założyc gre to neich się wiecej dowie o tkich żeczach.
A co d ogry szukam kogoś, kto mógłby ze mna pograć, nigdy nie grałem, a bardzo bym chciał zobaczyć jak to wygląda
A ja mam taki problem, ponieważ chciałbym zagrać z Tallosem. xD
Oboje mamy wyłączone Firewalle. Ja tworzę serwer, wszystko jest okej, aż do momentu, gdy już wszystko jest gotowe i można grać. Tj. ktoś pisał wcześniej to nie może grać bo jest pod Firewallem. I mi ten błąd też wyskakuje, a przecież Firewall jest wyłączony. Co robić?
Oboje mamy wyłączone Firewalle. Ja tworzę serwer, wszystko jest okej, aż do momentu, gdy już wszystko jest gotowe i można grać. Tj. ktoś pisał wcześniej to nie może grać bo jest pod Firewallem. I mi ten błąd też wyskakuje, a przecież Firewall jest wyłączony. Co robić?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Tallos
- Łupieżca tematów
- Postać w RPG: Faern Liom
Ponieważ jak się gra przez hamachi to się tworzy grę nie przez internet tylko wybiera się opcje LAN a potem drugi gracz dołącza też poprzez LAN Jeżeli chodzi o hamachi, rzecz jasna.
PS. Przez internet(bez hamachi) raczej nie pogracie nawet mając Zew ip, ponieważ coś się stało i nikt nie może się połączyć(Sprawdzone wielokrotnie)
PS. Przez internet(bez hamachi) raczej nie pogracie nawet mając Zew ip, ponieważ coś się stało i nikt nie może się połączyć(Sprawdzone wielokrotnie)

Niestety prawda... błąd sieci i nikt nic nie wie dlaczego. Chociaż ja przypuszczam, że usunęli serwery dla Spella, ponieważ mało ludzi grało.
Prawda jest taka, że ilekroć byłem na gamespy (gdzie widać wszystkie postacie chcące uczestniczyć w grze wieloosobowej (pvp i swobodnej) NIGDY nie było powyżej 5 osób.
Prawda jest taka, że ilekroć byłem na gamespy (gdzie widać wszystkie postacie chcące uczestniczyć w grze wieloosobowej (pvp i swobodnej) NIGDY nie było powyżej 5 osób.