spellforce przez internet

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Post by Guest »

WG gra na necie jest najlepsza bo gracz nawet słaby jest lepszy niz SI na najwyszym lvl trudnosci
LordWitold
Skrytopisarz

Post by LordWitold »

ci którzy mało starsze wersje niż 1,52 to sobie nie pograją

radze wam ściągnąć patch 1.53 ja mam taką i często gram
Guest

Post by Guest »

A tak na marginesie mógłby ktoś ze mną zagrać bo mi się nudzi. Moje gg to 545442.
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Ma ktoś ochotę popykać w SpellForce na wieloosobówce? ;> Jakoś mi się zachciało pograć, a nie mam z kim. Jak coś to proszę PW.

PS. Nie muszę dodawać, że oczekuję normalnego usera, a nie takiego jak np. ten wyżej. :wink:
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Jakby ktos chcial w multi v. 1.52 pograc to jestem chetny
Guest

Post by Guest »

Ja tesz niemogłem grać przez neta ale wystarczy tylko ściągnąć hamachi utorzyć sieć LAN i gramy z innymi :)
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Z tego co wiem, ale nie jestem pewny to nie zawsze jest potrzebne hamachi.

Hamachi się używa jak ktoś ma zewnętrzne im( albo wewnętrzne juz nie pamiętam).

Jak ktoś bedzię chciał sobie założyc gre to neich się wiecej dowie o tkich żeczach.

A co d ogry szukam kogoś, kto mógłby ze mna pograć, nigdy nie grałem, a bardzo bym chciał zobaczyć jak to wygląda
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

A ja mam taki problem, ponieważ chciałbym zagrać z Tallosem. xD

Oboje mamy wyłączone Firewalle. Ja tworzę serwer, wszystko jest okej, aż do momentu, gdy już wszystko jest gotowe i można grać. Tj. ktoś pisał wcześniej to nie może grać bo jest pod Firewallem. I mi ten błąd też wyskakuje, a przecież Firewall jest wyłączony. Co robić?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Tallos
Łupieżca tematów
Postać w RPG: Faern Liom

Post by Tallos »

Ostatnio nawet zainstalowaliśmy obaj Hamachi i dalej jest błąd sieci ! Pomoże ktoś ?

EDIT@: Dziękuje wszystkim :D już graliśmy z Soulem :wink: naprawdę świetna zabawa lecz za pierwszym razem przegrałem xD ale jest OK
Why magic is magic?
Image
Karta Faerna
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Ponieważ jak się gra przez hamachi to się tworzy grę nie przez internet tylko wybiera się opcje LAN a potem drugi gracz dołącza też poprzez LAN Jeżeli chodzi o hamachi, rzecz jasna.

PS. Przez internet(bez hamachi) raczej nie pogracie nawet mając Zew ip, ponieważ coś się stało i nikt nie może się połączyć(Sprawdzone wielokrotnie)
Image
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Niestety prawda... błąd sieci i nikt nic nie wie dlaczego. Chociaż ja przypuszczam, że usunęli serwery dla Spella, ponieważ mało ludzi grało.

Prawda jest taka, że ilekroć byłem na gamespy (gdzie widać wszystkie postacie chcące uczestniczyć w grze wieloosobowej (pvp i swobodnej) NIGDY nie było powyżej 5 osób.
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Nie wiem co za głupotę odwalił Jowood bo najprawdopodobniej to wina leży po ich stronie.

Niestety nikt jeszcze nic do nich nie napisał w tej sprawie.
Image
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

Ej ja bym chciał pograć mam wersje 1.53 piszcie na Pw
Archival
Skrytopisarz

Post by Archival »

Mam spellforca 1.53 i z chęcią zagram online. Mam LW na 35lvl ale moge w razie potrzeby zagrac nowym. GG 4624903

Założyłem też pokój na hamachi:

Spellforce Poland

Haslo: 123
Guest

Gra

Post by Guest »

Archival, ja bym pograł, ale mam nową postać, bo zainstalowałem niedawno na nowym kompie. Też mam 1.53. Mam czas od piątku.
Post Reply