Kod na ......

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Post by Guest »

W środe po świętach napewno dostanę wersję gry, w której ten kod działa to dokładnie napiszę... co sposobu wpisywania to jw. ważny jest ten brak przerwymiędzy Application, a ' kod...) - tzn. tak mi powiedział kumpel - raz trafił jakimś układemna całkowitą zamianę jednostek... było to bodajrze na dzikiej przełęczy (przed śmiercią Rohena) że wszedł na mapkę, i wstukał ten kod... i podobno mu podlegały wojska Branigana z nim samym, a nasza avek budował armię i miał go pokonać... a szkopułem było to, że jak on przgrał teoretycznie to wygrywał... Image - ile w tym prawdy nie wiem... ale faktiko jest ten kod bo miłaem jednorazową okazję uzycia go.
Guest

Post by Guest »

Mam pytanko kto przeszedł tą grę bez kodów bo ja muszę się pochwalić że grając pierwszy raz w ZŚ i dodatki przeszedłem je nie wpisując ani jednego kodu.
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Ja przedłem bez kodów.Wszystko.
gitpatison
Zbrojny w klawiaturę

Post by gitpatison »

Ja też bo moim zdaniem nie opłaca się grać z kodami bo po co? To psuje radość z gry.
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Gdyby ten kod o którym piszesz rzeczywiście działał , to wtedy nie trzeba by było mówić o tworzeniu nowych ras ponieważ wystarczyłby jeden drobny kodzik i ... byłoby super .
Guest

Post by Guest »

no ale kody są fajne jak np. chcesz coś sprawdzić, przetestować itp.
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Feniks... Nie sprawdziłeś, to dlaczego od raz negujesz to, że taki kod może istnieć? Ściągnij sobie wersję 1.11, wpisz kod i dopiero się wypowiedz na temat działania, bądź nie działania kodu.

Tak, kody są dobre, ale tylko i wyłącznie do kombinowania, stania się super-hiroł i dostania się do miejsc, gdzie normalnie takiej możliwości nie ma. Jeśli ktoś używa kodów, bo nie potrafi przejść danego etapu, próbując po raz 10, to tak na prawdę odbiera sobie zabawę. Nie używając kodu i kiedy za 11 razem uda się przejść misję, to dopiero duma i radość człowieka rozpiera. Cały urok w tym, nie zabierajcie go. :wink:
Spoiler:
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Ja sprawdziłem i na ZE nie działają. Mam gdzieś clickową wersję, to jak będę się bardzo (bardzo...) nudził to sprawdzę ;]
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Mi również nie działają. Clickowa wersja?? Gdzie ja teraz taką dostanę. Jak ktoś znajdzie w necie ver. 1.11 to niech napisze w tym temacie. No z tym kodem to by było fajnie... :D
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Guest

Post by Guest »

na chomiku jest wersja 1.11 chcesz to Ci dam linka
Post Reply