- ile w tym prawdy nie wiem... ale faktiko jest ten kod bo miłaem jednorazową okazję uzycia go.Kod na ......
-
Guest
W środe po świętach napewno dostanę wersję gry, w której ten kod działa to dokładnie napiszę... co sposobu wpisywania to jw. ważny jest ten brak przerwymiędzy Application, a ' kod...) - tzn. tak mi powiedział kumpel - raz trafił jakimś układemna całkowitą zamianę jednostek... było to bodajrze na dzikiej przełęczy (przed śmiercią Rohena) że wszedł na mapkę, i wstukał ten kod... i podobno mu podlegały wojska Branigana z nim samym, a nasza avek budował armię i miał go pokonać... a szkopułem było to, że jak on przgrał teoretycznie to wygrywał...
- ile w tym prawdy nie wiem... ale faktiko jest ten kod bo miłaem jednorazową okazję uzycia go.
- ile w tym prawdy nie wiem... ale faktiko jest ten kod bo miłaem jednorazową okazję uzycia go.-
Guest
-
gitpatison
- Zbrojny w klawiaturę
Feniks... Nie sprawdziłeś, to dlaczego od raz negujesz to, że taki kod może istnieć? Ściągnij sobie wersję 1.11, wpisz kod i dopiero się wypowiedz na temat działania, bądź nie działania kodu.
Tak, kody są dobre, ale tylko i wyłącznie do kombinowania, stania się super-hiroł i dostania się do miejsc, gdzie normalnie takiej możliwości nie ma. Jeśli ktoś używa kodów, bo nie potrafi przejść danego etapu, próbując po raz 10, to tak na prawdę odbiera sobie zabawę. Nie używając kodu i kiedy za 11 razem uda się przejść misję, to dopiero duma i radość człowieka rozpiera. Cały urok w tym, nie zabierajcie go.
Tak, kody są dobre, ale tylko i wyłącznie do kombinowania, stania się super-hiroł i dostania się do miejsc, gdzie normalnie takiej możliwości nie ma. Jeśli ktoś używa kodów, bo nie potrafi przejść danego etapu, próbując po raz 10, to tak na prawdę odbiera sobie zabawę. Nie używając kodu i kiedy za 11 razem uda się przejść misję, to dopiero duma i radość człowieka rozpiera. Cały urok w tym, nie zabierajcie go.
Spoiler:
Ja sprawdziłem i na ZE nie działają. Mam gdzieś clickową wersję, to jak będę się bardzo (bardzo...) nudził to sprawdzę ;]
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."