malakai

Post Reply
Guest

malakai

Post by Guest »

czy ktos moze mi poradzic jak pokonac malakaja z gory dzieki
Guest

Post by Guest »

no a... w którym spellu on był i na jakiej mapie?
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Jak się pytasz o takie rzeczy, to jesteś wstanie pomóc? Pomimo tego, że nie grałam, to chyba Malakai był w Dragon Storm i bodajże walka z nim była na ostatniej mapie.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Myślę, że jestem bo kojarze tego gościa z gry, ale nie pamiętam dokładnie, mam tak zwane przebłyski :P
Guest

Post by Guest »

JESTEM W JEGO TAJNEJ FORTECY W KAPLICY KRWI NA PODLODZE JEST PENTAGRAM MALAKAI TELEPORTUJE SIE Z JEDNEGO KONCA NA DRUGI JA GO NAPAZAM ALE JEGO ENERGI NIC NIE UBYWA
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Ubywa. On ma od cholery hp. Trzeba go ciagle atakowac czarami (śmierć, kometa lodu, wybuch lodu, wybuch ognia, erozja itd.), a wojami trzeba używać ich uzdolnień np. okrzyk bojowy, zdecydowanie itd.

Trzeba tez sie leczyć. Przy nie przerwanym ataku spokojnie go rozwalisz. Czasami bitwa z nim trwa trochę czasu ale nie wolno sie niecierpliwić. Te przeskakiwanie z pentagramu na pentagram to ltaego, że każde jej rozgałęzienie chroni przed jakimiś atakami magicznymi. Możesz tez zablokowac pentagram dajac na każde rozgałęzienie jednego bohatera ale stanowczo tego odradzam :)
Guest

Post by Guest »

ALE JA MAM ZE SOBA TYLKO BALADYNE
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

A reszta bohaterów?
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Po 1. Wyłącz caps locka

Po 2. Jeżeli bohaterowie nie żyją to ich wskrześ

Po 3. Jak już mówił mój poprzednik Malakai ma dużo hp i wali dość mocnymi atakami obszarowymi i dlatego trzeba poświęćić troche czasu na jego pokonanie.
Image
Guest

Post by Guest »

bohaterowie zyja tylko nieprzeszli przez portal ale nic to juz go pokonalem troche to zajelo ale sie udalo no i w koncu udalo mi sie przeisc wszystkie czesci SP
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

No to kliknij na bohatera (np. lye czy tam kogoś) i na dole pod ikonką awatara bedzie

taka strzałeczka z czyymśtam . Pojawi się Lya . Tak zrób z każdym z bohaterów.

PS. Aby ich przyzwać idź w jakieś miejsce bez wroga .
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

O ile pamiętam bohaterowie mogą przechodzić przez portal.
Image
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Nie nie mogą . Można ich przyzwać .

Najlepiej weź łuczników i magów na rogi pentagramu a wojownicy niech go ganiają .
Post Reply