Jak się pytasz o takie rzeczy, to jesteś wstanie pomóc? Pomimo tego, że nie grałam, to chyba Malakai był w Dragon Storm i bodajże walka z nim była na ostatniej mapie.
JESTEM W JEGO TAJNEJ FORTECY W KAPLICY KRWI NA PODLODZE JEST PENTAGRAM MALAKAI TELEPORTUJE SIE Z JEDNEGO KONCA NA DRUGI JA GO NAPAZAM ALE JEGO ENERGI NIC NIE UBYWA
Ubywa. On ma od cholery hp. Trzeba go ciagle atakowac czarami (śmierć, kometa lodu, wybuch lodu, wybuch ognia, erozja itd.), a wojami trzeba używać ich uzdolnień np. okrzyk bojowy, zdecydowanie itd.
Trzeba tez sie leczyć. Przy nie przerwanym ataku spokojnie go rozwalisz. Czasami bitwa z nim trwa trochę czasu ale nie wolno sie niecierpliwić. Te przeskakiwanie z pentagramu na pentagram to ltaego, że każde jej rozgałęzienie chroni przed jakimiś atakami magicznymi. Możesz tez zablokowac pentagram dajac na każde rozgałęzienie jednego bohatera ale stanowczo tego odradzam
Po 3. Jak już mówił mój poprzednik Malakai ma dużo hp i wali dość mocnymi atakami obszarowymi i dlatego trzeba poświęćić troche czasu na jego pokonanie.
bohaterowie zyja tylko nieprzeszli przez portal ale nic to juz go pokonalem troche to zajelo ale sie udalo no i w koncu udalo mi sie przeisc wszystkie czesci SP