Problem z kryształem cienia...

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Guest

Post by Guest »

Czyli inaczej mowiac najprosciej jest po prostu przeniesc sie menhirem gdziekolwiek, a nastepnie przeniesc sie z powrotem i znowu do iego zagadac

A warto, bo szata jest swietna
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

A właśnie nie. Ten sposób nie działa. Zrobiłam tak, miałam taki sam pomysł, ale niestety twórcy się wycwanili i trzeba trochę więcej poczekać. Najlepiej iść, wybić coś, zrobić jakiegoś questa i wrócić.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

to nie wiem, u mnie zadziałalo

nie wiem, czy miało na to wplyw, ze zadanie zrobilam nie w czasie, gdy byla juz taka mozliwosc, ale na samym koncu gry, czyli gdy zostal do zabicia tylko Kowal Dusz, a ja przenioslam sie jeszcze, zeby dla przyjemnosci :wink: wybic meduzy i oczyscic bruzde, i wlasnie przed tym dokonczylam zadanie z Cieniem (niestety zajelam sie

szukaniem Krysztalu od tylu, tzn. przeszukalam caly mur poczawszy od wschodniej jeszcze czesci po drugiej stronie niz wlasciwa, wiec troche czasu mi to zajelo :), to byla jedyna lokacja, gdzie menhir okreslal slowo forteca, ale mialam juz momenty zwatpienia, czy to na pewno tu :)

w kazdym razie chodzi mi o to, ze nie bylo juz nic do roboty i moze dlatego samo przeniesienie sie menhirem gdziekolwiek i powrot za chwile zadzialal

nawet nie warto wspominac, ze oczywiscie szata cienia nie byla dostepna dla maga :(

dobrze, ze chociaz dla jednego z bohaterow byla

i wlasnie najbardziej brakowalo mi jakiegos porzadnego kostura

a nekropost to piekne slowo, bardzo mnie ujelo :)

(zaluje, ze troche jestem takim nekroczlonkiem forum i raczej pozostalo mi byc obserwatorem niz bioracym udzial w dyskusji, no ale moja wina, ze nie trafilam tu wczesniej)
Post Reply