Jaka nowa runa robotnika mogłaby powstać?

Dyskusja o grze SpellForce

Poll: Jakie runy z podanych w ankiecie powinny powstaĂŚ

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:12

goblinów ?
5
4%
żywiołaków i golemów ?
7
6%
kitharów ?
6
5%
hazimów ?
12
10%
szkieletów ?
10
8%
ostrza ?
68
57%
demony ?
12
10%

Total votes: 120

Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Dla mnie najlepiej byłoby ostrza i szkielety(runa byłaby jedna bo to jest wszystko ożywione i oby dwie rasy stworzył Hokan Ashir). Takie armie wypasionych szkieletorów i ostrzy mieć :D
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Eee... no nie wiem, czy Hokan stworzył szkielety...
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

No Hokan nie stworzył szkieletów ale je ożywił :D
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Nekromantów przed i po (no dobra, po już trochę mniej) Hokanie zapewne były setki :wink:
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Tak ale Hokan jest najlepszym nekromantą i zapewne ożywił ich tysiące :D Widziałeś kiedyś nekromante który miał całe miasto umarlaków? Najlepiej ująć to tak: Ostrza i szkielety zaliczamy do jednej rasy ponieważ to i to jest ze świata umarłych i to i to stworzyli nekromanci :D
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Hokan jako jedyny stworzył pierwszego kowala dusz i to dzieki niemu powstały ostrza.

Tak naprawde twórcą nekromancji jest Belial. To on ożywił pierwszego szkieleta, który był pod jego rozkazy.

Hokan stworzył armie dokładniej mówiąc. W Zakonie switu miał sobie podległych ożywieńców, a w Cieniu Feniksa miał tych szkieletów od zaje..... . Można by tak rzec, że był to najpotężniejszy nekromanta jakiego widział świat...
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Nawet jeśli Belial byłby lepszy to i tak dla mnie byłby lepszy Hokan :) . A jeśli oceniając na umiejętności tak jak nasza postac nekromancje miałby gdzieś 50-70 :D
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Twórcami nekromancji zapewnię byli Nor i Zarach . Ostrza były wynalazkiem Hokana i zostały później ulepszone przez Yashe więc lepiej żeby były grupy oddzielnie.

Należy także pamiętać że Hokan nie działał sam . Miał także swoich uczniów więc Drakon nie pisz że inni nie mogli mieć armii z ożywieńców tak wielkich jak on .
Guest

Post by Guest »

Hokan w ZŚ poszukiwał maski Beliala po to żeby posiąść jego moc, czyli siłą rzeczy Belial jest lepszy :P
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Cicho! Rozmawiać o runach robotników, a nie o genezie powstania szkieletów i kto jest lepszy, czy Hokan, czy Belial! :)
Spoiler:
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

No dobrze runa szkieletów dla mnie by wymiatała zwłaszcza szkielety-pretory :D

PS Może zrobimy temat o Hokanie Belialu i genezie powstania ożywieńców?? :D :D
Guest

Post by Guest »

W sumie to miałem dylemat, ale ostatecznie wybrałem runę Ostrzy. Z wielką przyjemnością zobaczyłbym także armię Szkieletów i Demonów. Już wyobrażam sobie jednostkę Szkielet-Mózgokłuj, Szkielet-Miażdżyczerep, Szkielet-Tarczownik, Szkielet-Łucznik, Szkielet-Maruder, bądź Szkielet-Morderca. Nie będę już dalej wymieniał nazw, bo mi dnia nie starczy xD
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Tylko i tak wszczyscy wyglądają tak samo!
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

No nie do końca bo niektóre są mniejsze albo większe, mają inne bronie tarcze a najbardziej się różni szkielet pretor lub generał mają fajną zbrojkę. A tytan to mógłby być jakiś w stylu Korshara :D
Guest

Post by Guest »

Najlepiej by było żeby powstała runa ostrzy bo są najsilniejsze i do tego mają niezłą magię i fajnie wyglądają.
Post Reply