Jaka nowa runa robotnika mogłaby powstać?
Eee... no nie wiem, czy Hokan stworzył szkielety...
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Nekromantów przed i po (no dobra, po już trochę mniej) Hokanie zapewne były setki 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Hokan jako jedyny stworzył pierwszego kowala dusz i to dzieki niemu powstały ostrza.
Tak naprawde twórcą nekromancji jest Belial. To on ożywił pierwszego szkieleta, który był pod jego rozkazy.
Hokan stworzył armie dokładniej mówiąc. W Zakonie switu miał sobie podległych ożywieńców, a w Cieniu Feniksa miał tych szkieletów od zaje..... . Można by tak rzec, że był to najpotężniejszy nekromanta jakiego widział świat...
Tak naprawde twórcą nekromancji jest Belial. To on ożywił pierwszego szkieleta, który był pod jego rozkazy.
Hokan stworzył armie dokładniej mówiąc. W Zakonie switu miał sobie podległych ożywieńców, a w Cieniu Feniksa miał tych szkieletów od zaje..... . Można by tak rzec, że był to najpotężniejszy nekromanta jakiego widział świat...
Twórcami nekromancji zapewnię byli Nor i Zarach . Ostrza były wynalazkiem Hokana i zostały później ulepszone przez Yashe więc lepiej żeby były grupy oddzielnie.
Należy także pamiętać że Hokan nie działał sam . Miał także swoich uczniów więc Drakon nie pisz że inni nie mogli mieć armii z ożywieńców tak wielkich jak on .
Należy także pamiętać że Hokan nie działał sam . Miał także swoich uczniów więc Drakon nie pisz że inni nie mogli mieć armii z ożywieńców tak wielkich jak on .
-
Guest
-
Guest
W sumie to miałem dylemat, ale ostatecznie wybrałem runę Ostrzy. Z wielką przyjemnością zobaczyłbym także armię Szkieletów i Demonów. Już wyobrażam sobie jednostkę Szkielet-Mózgokłuj, Szkielet-Miażdżyczerep, Szkielet-Tarczownik, Szkielet-Łucznik, Szkielet-Maruder, bądź Szkielet-Morderca. Nie będę już dalej wymieniał nazw, bo mi dnia nie starczy xD
-
Guest