Filmy , seriale , teleturnieje
Filmy , seriale , teleturnieje
Jakie oglądacie programy telewizyjne czy filmy ?
Ja oglądam Familiade , Wiadomości , Serial Agentki .
Z filmów to prawie wcale.
Ja oglądam Familiade , Wiadomości , Serial Agentki .
Z filmów to prawie wcale.
Ja mógłbym oglądać horrory, gdyby nie kończyły się 6 godzin przed szkołą - gdybym obejrzał taki, to następnego dnia byłbym podobny do głównego bohatera 
Z seriali to "Twarzą w twarz", ale tak co drugi odcinek ;P A teleturnieje - "Milionerów" (jestem specem w Ostatecznym Pytaniu ^^) coby się dokształcić/popisać ;P I Familiadę, żeby się pośmiać ;]
Z seriali to "Twarzą w twarz", ale tak co drugi odcinek ;P A teleturnieje - "Milionerów" (jestem specem w Ostatecznym Pytaniu ^^) coby się dokształcić/popisać ;P I Familiadę, żeby się pośmiać ;]
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Lol xD;D
Ja z filmów to ogólnie też lubię fantasy (ale tu już musi być naprawdę dobry film), wszelkie s-f (Obcy etc), rzadziej takie obrazujące świat przyszłości. Komedie oczywiście też, dobre dramaty i filmy romantyczne. Nie trawie natomiast westernów i tych starych całkiem filmów.
Jeśli chodzi o seriale (te miłosne szczególnie) to się ograniczam do jednego. Ogólnie nie przepadam za nimi, ale po prostu w "Pierwszą miłość" się wciągnęłam już. No i niektóre sitcomy. Z teleturnieji to czasami "Milionerzy". No i z programów rozrywkowych to "Mam talent", innych z "gwiazdami" nie trawie.
Ja z filmów to ogólnie też lubię fantasy (ale tu już musi być naprawdę dobry film), wszelkie s-f (Obcy etc), rzadziej takie obrazujące świat przyszłości. Komedie oczywiście też, dobre dramaty i filmy romantyczne. Nie trawie natomiast westernów i tych starych całkiem filmów.
Jeśli chodzi o seriale (te miłosne szczególnie) to się ograniczam do jednego. Ogólnie nie przepadam za nimi, ale po prostu w "Pierwszą miłość" się wciągnęłam już. No i niektóre sitcomy. Z teleturnieji to czasami "Milionerzy". No i z programów rozrywkowych to "Mam talent", innych z "gwiazdami" nie trawie.
Spoiler:
A ja nie lubię filmów fantasy. Wolę książki. Najbardziej to mnie komedie wciągają
Rzadziej jakiś inny gatunek.
Sorv, a You Can Dance?
Sorv, a You Can Dance?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Mi przypadają do gustu komedie , może jakieś ciekawe filmy przygodowe i przyrodnicze , Boso prze Świat , Podróże kulinarne Roberta Makłowicza ,Oglądam Gwiazdy tańczą po wódce{ na lodzie} Jak oni się mają { śpiewają },Szymon Ma laski show {Majewski}i taniec z gwiazdami .You Can Dance nie przeszło przez mój ciężki gust.
Ari - ja lubię niektóre fantasy, ale naprawdę mało kiedy który mnie zachwyci. W "You can dance" się nie wciągnęłam. Oglądałam kilka odcinków (i to nie całych jeszcze), ale po prostu nie zainteresowało mnie to na tyle, żebym wpadła w "ciąg"^^ '.
@down - Właśnie! Nienawidzę historycznych filmów. Dla mnie tragedia ;<
@down - Właśnie! Nienawidzę historycznych filmów. Dla mnie tragedia ;<
Spoiler:
-
Guest
Jeżeli chodzi o filmy, to oglądam z reguły to co pojawi się na rynku, chyba, że ma naprawdę tragiczne recenzje... Z seriali tylko Prison Break, programy rozrywkowe to Mam Talent i Wojewódzki, nienawidzę wszystkich (jakoś tak się złożyło) rozrywkowych należących do TVP takie to jakieś tandetne...
Ogólnie oglądam mało telewizji, bardziej wolę się poświęcić grom i książkom^^
EDIT: Zapomniałem napisać, że uwielbiam seriale komediowe z TVN7 typu Dwóch i pół czy Przyjaciele
naprawdę można się pośmiać ;D
Ogólnie oglądam mało telewizji, bardziej wolę się poświęcić grom i książkom^^
EDIT: Zapomniałem napisać, że uwielbiam seriale komediowe z TVN7 typu Dwóch i pół czy Przyjaciele
-
Guest
Co za temat 
Z telewizją obuje często
z seriali... to niebardzo. Jak leciało to oglądałem 39 i pół, LOST (ten kocham), Prison Break. I tyle 
Filmy: Mam mnóstwo ulubionych filmów, najlepsze jakie widziałem to: "Zielona Mila", "Władca pierścieni Trylogia", "Star Wars" wszystkie części. A moim ulubionym filmem jest "Kosmiczny Mecz"
Teleturnieje itp: Lubię czasem pooglądać "Jaka to melodia", i "Kuba Wojewódzki", "Piotr Bałtroczyk Przedstawia". To chyba tyle.
Z telewizją obuje często
Filmy: Mam mnóstwo ulubionych filmów, najlepsze jakie widziałem to: "Zielona Mila", "Władca pierścieni Trylogia", "Star Wars" wszystkie części. A moim ulubionym filmem jest "Kosmiczny Mecz"
Teleturnieje itp: Lubię czasem pooglądać "Jaka to melodia", i "Kuba Wojewódzki", "Piotr Bałtroczyk Przedstawia". To chyba tyle.