Filmy , seriale , teleturnieje

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Feniks
Mocarz klawiszy

Filmy , seriale , teleturnieje

Post by Feniks »

Jakie oglądacie programy telewizyjne czy filmy ?

Ja oglądam Familiade , Wiadomości , Serial Agentki .

Z filmów to prawie wcale.
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Seriale to ja Pierwszą Miłość(bez komentarzy proszę), naruto, ostatnio mnie napadło, żeby obejrzeć Requiem for a dream, ale zabieram się za to jak sójka za morze.
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

Ja nie oglądam dużo filmów, raczej seriale: Naruto jak u kolegi, Death Note, Bleach oraz... M jak Miłość (też proszę nie komentować, bo jednak wciąga),choć przeważnie przed kompem siedze, a tv akurat użyczam wtedy...
Image
Image
Image
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

nic takiego ja to wole sobie młócić w baterfielda2 i zabijać japanesy i mece

a z filmów to ogólnie horrory od wujka się zaraziłem
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Jak "M jak Miłość " nie oglądam . Kiedyś ' - polecam .
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Ja mógłbym oglądać horrory, gdyby nie kończyły się 6 godzin przed szkołą - gdybym obejrzał taki, to następnego dnia byłbym podobny do głównego bohatera :D

Z seriali to "Twarzą w twarz", ale tak co drugi odcinek ;P A teleturnieje - "Milionerów" (jestem specem w Ostatecznym Pytaniu ^^) coby się dokształcić/popisać ;P I Familiadę, żeby się pośmiać ;]
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Familiada , Milionerzy , 1 z 10 ,Fory Boyard ,czasami Jak to leciało ? , orz strzał w 10 .
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Lol xD;D

Ja z filmów to ogólnie też lubię fantasy (ale tu już musi być naprawdę dobry film), wszelkie s-f (Obcy etc), rzadziej takie obrazujące świat przyszłości. Komedie oczywiście też, dobre dramaty i filmy romantyczne. Nie trawie natomiast westernów i tych starych całkiem filmów.

Jeśli chodzi o seriale (te miłosne szczególnie) to się ograniczam do jednego. Ogólnie nie przepadam za nimi, ale po prostu w "Pierwszą miłość" się wciągnęłam już. No i niektóre sitcomy. Z teleturnieji to czasami "Milionerzy". No i z programów rozrywkowych to "Mam talent", innych z "gwiazdami" nie trawie.
Spoiler:
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

A ja nie lubię filmów fantasy. Wolę książki. Najbardziej to mnie komedie wciągają :D Rzadziej jakiś inny gatunek.

Sorv, a You Can Dance?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Mi przypadają do gustu komedie , może jakieś ciekawe filmy przygodowe i przyrodnicze , Boso prze Świat , Podróże kulinarne Roberta Makłowicza ,Oglądam Gwiazdy tańczą po wódce{ na lodzie} Jak oni się mają { śpiewają },Szymon Ma laski show {Majewski}i taniec z gwiazdami .You Can Dance nie przeszło przez mój ciężki gust.
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Ari - ja lubię niektóre fantasy, ale naprawdę mało kiedy który mnie zachwyci. W "You can dance" się nie wciągnęłam. Oglądałam kilka odcinków (i to nie całych jeszcze), ale po prostu nie zainteresowało mnie to na tyle, żebym wpadła w "ciąg"^^ '.

@down - Właśnie! Nienawidzę historycznych filmów. Dla mnie tragedia ;<
Spoiler:
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ja go tam nie oglądam . Przypomniałem sobie jeszcze że kocham filmy historyczne i niedawno oglądałem { znowu} film "Włamanie na śniadanie ".
Guest

Post by Guest »

Jeżeli chodzi o filmy, to oglądam z reguły to co pojawi się na rynku, chyba, że ma naprawdę tragiczne recenzje... Z seriali tylko Prison Break, programy rozrywkowe to Mam Talent i Wojewódzki, nienawidzę wszystkich (jakoś tak się złożyło) rozrywkowych należących do TVP takie to jakieś tandetne...

Ogólnie oglądam mało telewizji, bardziej wolę się poświęcić grom i książkom^^

EDIT: Zapomniałem napisać, że uwielbiam seriale komediowe z TVN7 typu Dwóch i pół czy Przyjaciele ;) naprawdę można się pośmiać ;D
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

Mi właściwie telewizja za radio służy, jak przed kompem siedzę akurat :P Z programów rozrywkowych oglądam także Wojewódzkiego, kabarety takie jak Ani Mru-Mru, Moralnego Niepokoju itp. Filmów raczej mało, tylko jak coś nowego jest (co graniczy z cudem), lub jak są jakieś, które mi się spodobały.
Image
Image
Image
Guest

Post by Guest »

Co za temat :D

Z telewizją obuje często :D z seriali... to niebardzo. Jak leciało to oglądałem 39 i pół, LOST (ten kocham), Prison Break. I tyle :D

Filmy: Mam mnóstwo ulubionych filmów, najlepsze jakie widziałem to: "Zielona Mila", "Władca pierścieni Trylogia", "Star Wars" wszystkie części. A moim ulubionym filmem jest "Kosmiczny Mecz" :D

Teleturnieje itp: Lubię czasem pooglądać "Jaka to melodia", i "Kuba Wojewódzki", "Piotr Bałtroczyk Przedstawia". To chyba tyle. :)
Post Reply