Wita!! mam problem z Farlanową nadzieją właśćiwie to niemam runy orków czy ktos może mi powiedzieć gdzie ją moge zdobyć Druga sprawa to niewiem od czego mam zacząć tą mape i jakie jednostki najlepiej robić bo z tego co tam widziałem to niezły patos tam będzie. I jescze chciałem zapytać czy 16 lvl w farlanowej nadzieji to mały poziom i czy mam jeszcze dobić expa czy jest dobry :) POZDRAWIAM
o stary 16 poziom to ja miałem na zakończeniu Ostrej skały jeszcze przed doliną szarego zmierzchu.... a w farlonowej nie pamiętam będzie co trudno to przejść a runa orków jest w mulandirze
Rób jak najwięcej szamanów, przydadzą się na fyrmira a wilczarze też są podatni na ich magie Przechodziłem farlornową nadzieję przedwczoraj i na wejściu miałem 23 lvl, więc 16 to deczko za mało xD BTW i tak całą mapę wykończysz armią nie używając avatara...
Rozstaw wieżyczki przy bazie. Wyślij kilka robotników tak by jak najwięcej zwiadowców zobaczyło ich. Im więcej żółtych ostrzeżeń tym lepiej. Zostaw kompa na noc, lub wpisz kod AppSession:SetTimeMultiplier (50). Level i kasa pięknie się nabija.
To czekanie na wroga z wieżyczkami opłaca się do pewnego momentu, bo im wiecej zabijesz jednostek na danej mapie tym mniej expa masz więc po pewnym czasie przestaje się tego expa zdobywać praktycznie.
Koleś, napisz jeszcze raz posta o tej chrzanionej runie orków, to obiecuje, że dostaniesz warna. Już usunęłam z twoje 3 posty o tej samej treści. Runa jest np. w Mulandir! Wiem, powtarzam, ale być może Kriszot nie doczytał. Następnym razem sam poszukaj, a nie o takie bzdety się pytasz. Jakbyś przeszedł całe Mulandir to byś się nie pytał. Dziękuję -,-