Pomoc w SpellForce

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Guest

Post by Guest »

Wita!! mam problem z Farlanową nadzieją właśćiwie to niemam runy orków czy ktos może mi powiedzieć gdzie ją moge zdobyć :) Druga sprawa to niewiem od czego mam zacząć tą mape i jakie jednostki najlepiej robić bo z tego co tam widziałem to niezły patos tam będzie. I jescze chciałem zapytać czy 16 lvl w farlanowej nadzieji to mały poziom i czy mam jeszcze dobić expa czy jest dobry :):) POZDRAWIAM
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

o stary 16 poziom to ja miałem na zakończeniu Ostrej skały jeszcze przed doliną szarego zmierzchu.... a w farlonowej nie pamiętam będzie co trudno to przejść a runa orków jest w mulandirze :P
Image
Guest

Post by Guest »

Rób jak najwięcej szamanów, przydadzą się na fyrmira a wilczarze też są podatni na ich magie :) Przechodziłem farlornową nadzieję przedwczoraj i na wejściu miałem 23 lvl, więc 16 to deczko za mało xD BTW i tak całą mapę wykończysz armią nie używając avatara...
Guest

Post by Guest »

Wielkie dzięka za porady a chciałem jeszcze zapytać gdzie moge nabić ten LvL najlepiej :)
PsychoX1989
Zbrojny w klawiaturę

Post by PsychoX1989 »

Rozstaw wieżyczki przy bazie. Wyślij kilka robotników tak by jak najwięcej zwiadowców zobaczyło ich. Im więcej żółtych ostrzeżeń tym lepiej. Zostaw kompa na noc, lub wpisz kod AppSession:SetTimeMultiplier (50). Level i kasa pięknie się nabija.
Guest

Post by Guest »

Proponowałbym też wykonać poboczne questy, za nie też można dostać sporo expa...
Guest

Post by Guest »

Dzięki jeszcze raz :)
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

To czekanie na wroga z wieżyczkami opłaca się do pewnego momentu, bo im wiecej zabijesz jednostek na danej mapie tym mniej expa masz więc po pewnym czasie przestaje się tego expa zdobywać praktycznie.
PsychoX1989
Zbrojny w klawiaturę

Post by PsychoX1989 »

Tak, ale kasy już nie. Około 50-100 kolesi zabitych będzie miało coś ze sobą. Później można iść na inną mape i w ten sam sposób exp nabijać.
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Koleś, napisz jeszcze raz posta o tej chrzanionej runie orków, to obiecuje, że dostaniesz warna. Już usunęłam z twoje 3 posty o tej samej treści. Runa jest np. w Mulandir! Wiem, powtarzam, ale być może Kriszot nie doczytał. Następnym razem sam poszukaj, a nie o takie bzdety się pytasz. Jakbyś przeszedł całe Mulandir to byś się nie pytał. Dziękuję -,-
Spoiler:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Runa jest w szarogórzu u kupca!

//Też. Dłuższego posta się nie dało napisać? -,- //Sorvina
Guest

Post by Guest »

Mam klopot ze znalezieniem grobu hokana W zakonie switu, z nim juz rozmawialam i zniknal, poratujcie ;D
Guest

Post by Guest »

Jeżeli już z nim rozmawiałaś to po co ci ten grób? Jest on w północno-wschodniej części szeptu ,w pobliżu portalu do boskiego muru.
Guest

Post by Guest »

Widzę że udzielono odpowiedzi wszystkim zainteresowanym, tak więc i ja zadam pytanie, bo mam problem który mnie dręczy :]

A mianowicie przedmiot o nazwie "Znak Pięści". Możemy go komuś dać? i jak mozemy, to komu? Nie chodzi mi o "Wilczy znak", odrazu mówie! ZNAK PIÊŚCI!
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Z tym również nie da się nic zrobić. Nie wiem czy się da go sprzedać, ale na pewno nie jest związany z jakąkolwiek misją. :)
Spoiler:
Post Reply