Jakiej muzyki słuchacie ?

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Feniks
Mocarz klawiszy

Jakiej muzyki słuchacie ?

Post by Feniks »

Jakiej muzyki suchacie ?Zespoły typy ?

Ja nie lubię metalu . Niegdyś słuchałem 9 symfonie Bethowena , teraz słucham Morandiego (Angels) Loutume (I 'evas Polka) oraz Yarabi (I Amar0 i Summer Wine .
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Zdawało mi się, że gdzieś już to było. Ja lubie rocka i metal(niezbyt ostry, takiego behemota nie dam rady znieść).Metallica,Testament(Seek and Destroy Metallica cover) Kabuki Rocks(Yuuki ga areba), do niedawna Greenday i Happysad, Ikimono Gakari(Blue Bird)
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

Ikimono Gakari (Bluebird) zna chyba każdy kto ogląda Naruto Shippuuden :wink: Ja lubię metal, lecz także nie za ostry, głownie Metallica, Iron Maiden, SOAD, zdarza mi się także punku posłuchać, zanim pójdę pojeździć (dobrze nakręca przed zjazdem), głównie Rise Against,

z rocka lubię Billy Talent, Linkin Park(In the End) także jrock, czyli The Gazette, oraz Maximum The Hormone (raczej mieszanka metalu, punku itp.). Zdarzają się oczywiście inne gatunki, choć techno raczej nie lubię...
Image
Image
Image
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Major - tak było o tym wspomniane w temacie Coś o sobie , ale tamten temat nie jest całkowicie przeznaczony na muzykę więc dlatego założyłem ten .

Też nie lubię techno , a szczególnie rapu i badziewnych piosenek młodzieżowych {np. "W Aucie" }Happysad też kiedyś się na ten zespół natknąłem , bo słuchała go moja siostra {Tak jak Depeche Mode i Linkin Park}. Słucham też Within Tempation { Jillian}.
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Tez słucham within Temtation, E. Iglesias, Linkin Park i Iron Maiden
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

lubię

tak:

-Feel większość pszeboii a najbardziej to pokaż na co cię stać

-ich Troje ale to kiedyś

-grupę op ich to ubustfiam myślę przy nich trzeźwiej

-po za tym to :

-Golec orkiestra

-i Wodeckiego

lubię mieszać style
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
PsychoX1989
Zbrojny w klawiaturę

Post by PsychoX1989 »

Jpop i 60,70,80,90 's
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Hmmm. ja słucham tego co mi się spodoba :)

1.Linkin Park

2.Energy 2000

3.Greenday

4.D-bomb - shake your boom boom, marihuana, tyłki do góry

5.rewizja - bomba

6.impuls - eksplozja

7.Jeszcze anarachia tomasza karolka jest fajna :)

8. wiele wiele więcej :)
Image
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Ok, jeśli jeszcze nie wiecie, to jestem najwierniejszym fanem Nightwisha ;P The poet and the pendulum, Ghost Love Score, The siren, over the hills and far away, Wish I had an angel po prostu wymiatają ;] Poza tym ostatnio mam Blind Guardianową fazę ;] (Under the Ice, And then there was silence i jeszcze kilka) Poza tym pojedyncze piosenki niektórych zespołów (WT - Angels, Gatekeeper, trochę Metallica i Sabaton). Ogółem - jak sam nazywam - słucham light metalu :D A, i ścieżkę dźwiękową NWN2 ^^

@up: Anarchia NIE jest piosenką T. Karolaka, powstała na wieki przed powstaniem "39 i pół" :wink:
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Z gier to lubię niektóre melodie z Children of the Nile , Faraona , NWN2 i chyba to wszystko .

PS. Pominął bym muzykę z SP1 i SP2.
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Lubię Linkin Park. Co ja pie..... ja go kocham. A szczególnie In the end, forgotten, One stop closer, Crawling, Faint i Numb. Ale też i słucham innej ,,nieznanej dla mnie muzy ' . Ja wszystkiego posłucham,ze tak powiem ;]

Oprócz tego lubię słuchac muzyki ze spella 1 i 2, heroes 5 i wolfensteina xD.
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Nie słucham Nightwisha ani linkin park,nie słucham feel ani green day.Z metalu lubię niektóre piosenki Iron Maiden i Mettalicki a po za tym niektóre piosenki często wpadające w ucho np.quenn we are the champions
Guest

Post by Guest »

Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

http://www.lastfm.pl/user/Erek77 - moja stronka na lastfm

obecnie słucham głównie Metallicki,Iron Maiden,Queen i Stinga.
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Post Reply