Jakiej muzyki słuchacie ?
Jakiej muzyki słuchacie ?
Jakiej muzyki suchacie ?Zespoły typy ?
Ja nie lubię metalu . Niegdyś słuchałem 9 symfonie Bethowena , teraz słucham Morandiego (Angels) Loutume (I 'evas Polka) oraz Yarabi (I Amar0 i Summer Wine .
Ja nie lubię metalu . Niegdyś słuchałem 9 symfonie Bethowena , teraz słucham Morandiego (Angels) Loutume (I 'evas Polka) oraz Yarabi (I Amar0 i Summer Wine .
Ikimono Gakari (Bluebird) zna chyba każdy kto ogląda Naruto Shippuuden
Ja lubię metal, lecz także nie za ostry, głownie Metallica, Iron Maiden, SOAD, zdarza mi się także punku posłuchać, zanim pójdę pojeździć (dobrze nakręca przed zjazdem), głównie Rise Against,
z rocka lubię Billy Talent, Linkin Park(In the End) także jrock, czyli The Gazette, oraz Maximum The Hormone (raczej mieszanka metalu, punku itp.). Zdarzają się oczywiście inne gatunki, choć techno raczej nie lubię...
z rocka lubię Billy Talent, Linkin Park(In the End) także jrock, czyli The Gazette, oraz Maximum The Hormone (raczej mieszanka metalu, punku itp.). Zdarzają się oczywiście inne gatunki, choć techno raczej nie lubię...

Major - tak było o tym wspomniane w temacie Coś o sobie , ale tamten temat nie jest całkowicie przeznaczony na muzykę więc dlatego założyłem ten .
Też nie lubię techno , a szczególnie rapu i badziewnych piosenek młodzieżowych {np. "W Aucie" }Happysad też kiedyś się na ten zespół natknąłem , bo słuchała go moja siostra {Tak jak Depeche Mode i Linkin Park}. Słucham też Within Tempation { Jillian}.
Też nie lubię techno , a szczególnie rapu i badziewnych piosenek młodzieżowych {np. "W Aucie" }Happysad też kiedyś się na ten zespół natknąłem , bo słuchała go moja siostra {Tak jak Depeche Mode i Linkin Park}. Słucham też Within Tempation { Jillian}.
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Tez słucham within Temtation, E. Iglesias, Linkin Park i Iron Maiden
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Mroczny mag
- Łowca postów
lubię
tak:
-Feel większość pszeboii a najbardziej to pokaż na co cię stać
-ich Troje ale to kiedyś
-grupę op ich to ubustfiam myślę przy nich trzeźwiej
-po za tym to :
-Golec orkiestra
-i Wodeckiego
lubię mieszać style
tak:
-Feel większość pszeboii a najbardziej to pokaż na co cię stać
-ich Troje ale to kiedyś
-grupę op ich to ubustfiam myślę przy nich trzeźwiej
-po za tym to :
-Golec orkiestra
-i Wodeckiego
lubię mieszać style
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
-
PsychoX1989
- Zbrojny w klawiaturę
Ok, jeśli jeszcze nie wiecie, to jestem najwierniejszym fanem Nightwisha ;P The poet and the pendulum, Ghost Love Score, The siren, over the hills and far away, Wish I had an angel po prostu wymiatają ;] Poza tym ostatnio mam Blind Guardianową fazę ;] (Under the Ice, And then there was silence i jeszcze kilka) Poza tym pojedyncze piosenki niektórych zespołów (WT - Angels, Gatekeeper, trochę Metallica i Sabaton). Ogółem - jak sam nazywam - słucham light metalu
A, i ścieżkę dźwiękową NWN2 ^^
@up: Anarchia NIE jest piosenką T. Karolaka, powstała na wieki przed powstaniem "39 i pół"
@up: Anarchia NIE jest piosenką T. Karolaka, powstała na wieki przed powstaniem "39 i pół"
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
Drakon Arach
http://www.lastfm.pl/user/Erek77 - moja stronka na lastfm
obecnie słucham głównie Metallicki,Iron Maiden,Queen i Stinga.
obecnie słucham głównie Metallicki,Iron Maiden,Queen i Stinga.