easter eggs ;]
-
Guest
-
Guest
biiiiiip, wrong. Jak nazwa wskazuje easter eggs 'y są jak jajka wielkanocne który królik chowa, dzeci szukają, a potem się cieszą że mają 
W każdym razie fajna to była odskocznia od ciągłej nawalanki i walki o przetrwanie ^^
Wie już ktoś może o co chodzi z tym kawałkiem mięsa z twierdzy mrocznego wiatru?
W każdym razie fajna to była odskocznia od ciągłej nawalanki i walki o przetrwanie ^^
Wie już ktoś może o co chodzi z tym kawałkiem mięsa z twierdzy mrocznego wiatru?
^^
To jest... O matko, zapomniałem imienia. To ta co zostaje cesarzową xP Co miała strój cienia, pochodziła z Empyrii z dzielnicy biedy. Okazała się córką cesarza. Walczy dwoma sztyletami i bodaj miała imię na "A".
Przeklinam moją pamięć. W każdym razie o nią chodzi ;P
To jest... O matko, zapomniałem imienia. To ta co zostaje cesarzową xP Co miała strój cienia, pochodziła z Empyrii z dzielnicy biedy. Okazała się córką cesarza. Walczy dwoma sztyletami i bodaj miała imię na "A".
Przeklinam moją pamięć. W każdym razie o nią chodzi ;P
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Khem, khem. Dyskutujesz z gościem który morderczo klikał myszą, żeby panienkę "wyłowić", więc się nie kłóć ;P
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
W sumie nazwałbym to bugiem, ale napiszę to tutaj
Otóż niedawno stałem sobie z włączoną aurą kradzieży życia, na chmurce, z której wychodzą wrogowie. Po chwili moje jednostki rozwaliły obóz, chmurka zniknęła w normalny sposób, ale... aura kradzieży życia także zniknęła. Okazało się, że stała się ona tylko niewidoczna... Dzieje się tak za każdym razem: aura jest aktywna, ale jej nie widać. Prawdopodobnie działa to na każdą aurę.

Grajac dzisiaj i powtarzajac Breathing Forest i Sharrowdale w ZŚ, zauwazylem cos takiego. Przechodze przez portal do Sharrowdale, wlaczam Bindstone, pauzuje i kasuje plik TEMP z Breathing Forest i wracajac tam tluc Kitharow, dostaje exp, i tak w kolko ( sprawdzalem 2 razy ). Nie wiem czy zawsze dziala, ale w tym wypadku tak.
-
Guest
ej ten duch dariusa jest za górą. Twórcom chodziło o to ze jak sie puszcza ten filmik jak darius czyta list to musieli go tam postawic poniewaz gdyby go nie bylo na mapie to tam gdzie pisze kto mówi nie bylo by napisane ze to darius
A duchem jest dlatego zeby nie było widac na filmiku jego mordy 
Edit:
wiecie co to mieso moze byc zwiozane z tym wilkolakiem na 50 bo jak go nie zabijesz i uwolnisz wojownika cienia to on sie robi neutralny i moze dla niego to mieso a jak zje to sie do ciebie przylaczy albo zacznie rozwalac ostrza
Chyba troszkę spamujesz co?
Dokładnie taki sam post jest w twoim temacie ' //Shiver
Edit:
wiecie co to mieso moze byc zwiozane z tym wilkolakiem na 50 bo jak go nie zabijesz i uwolnisz wojownika cienia to on sie robi neutralny i moze dla niego to mieso a jak zje to sie do ciebie przylaczy albo zacznie rozwalac ostrza
Chyba troszkę spamujesz co?
Czemu wy wszyscy macie takie fajne bugi. Ja miałem tylko ten co elfki strzelały z łuku do kupca.
Czytałem i kilka osób też ma ten bug.
Mój bug pamiętam za czasów wersji z Clica ten koleś co masz kuszę ( w twierdzy z Uriasem) walił z niej na odległość ale tak jakby używał miecza. Miło było popatrzeć
Czytałem i kilka osób też ma ten bug.
Mój bug pamiętam za czasów wersji z Clica ten koleś co masz kuszę ( w twierdzy z Uriasem) walił z niej na odległość ale tak jakby używał miecza. Miło było popatrzeć
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Guest
Nie pamiętam czy to było tu opisane, ale właśnie sobie przypomniałam o jednym bugu z Eloni. Widzę, że tu niektórzy piszą, że elfki atakowały kupca. U mnie było tak, że jedna elfka atakowała mnie - taka jedna z kulą magiczną. Cały czas była zaznaczona na niebiesko, więc trudno było ją zaatakować. Po prostu musiałam czekać, aż ona mnie zaatakuje, a avatar sam zareaguje na atak.
Spoiler: