easter eggs ;]

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Post by Guest »

Pamiętam ,miałem tak samo w Eloni atakowały ale kupiec sie za szybko regenerował , tak samo w dolinie szarego zmierzchu ,czyli nie da sie ich ubić.
Guest

Post by Guest »

biiiiiip, wrong. Jak nazwa wskazuje easter eggs 'y są jak jajka wielkanocne który królik chowa, dzeci szukają, a potem się cieszą że mają :D

W każdym razie fajna to była odskocznia od ciągłej nawalanki i walki o przetrwanie ^^

Wie już ktoś może o co chodzi z tym kawałkiem mięsa z twierdzy mrocznego wiatru?
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

Eeeeeeeeee? może to po prostu ozdoba?

ja nie wiem ale ostatnio gościu łaził po górach w warownej jamie pod wodą i w ogóle

dziwne ale to raczej błąd bo jak save zrobiłem i load to mi pszestało tak działać
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Mi kiedyś w Kruczej przełęczy coś łaziło przy tej jaskini(na mapie widziałem, tylko że to nie był ani wróg ani moja jednostka). Wchodził do tej jaskini(tam skąd wyhodziły posiłki z Kathai) i wychodził.
Image
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

^^

To jest... O matko, zapomniałem imienia. To ta co zostaje cesarzową xP Co miała strój cienia, pochodziła z Empyrii z dzielnicy biedy. Okazała się córką cesarza. Walczy dwoma sztyletami i bodaj miała imię na "A".

Przeklinam moją pamięć. W każdym razie o nią chodzi ;P
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Ona nie nazywała sie Alyah czasem?:P

O, byłem blisko! Tylko skąd mi się Anyan wzięło? o.O Tak, o nią chodzi.

//Ari
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Nie ona. Ona byla ze mną i Uriasem bo widziałem jak ich co chwile sekwencyjne zamrożenie zamrażało.
Image
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Khem, khem. Dyskutujesz z gościem który morderczo klikał myszą, żeby panienkę "wyłowić", więc się nie kłóć ;P
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

no a może to był jakiś cień ? ja nie wiem tego na 100%

ale to ciekawe ja tam zauważyłem w 4 fortecy tylko przejście w mur ale to raczej niedorobienie mapy.
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

W sumie nazwałbym to bugiem, ale napiszę to tutaj :) Otóż niedawno stałem sobie z włączoną aurą kradzieży życia, na chmurce, z której wychodzą wrogowie. Po chwili moje jednostki rozwaliły obóz, chmurka zniknęła w normalny sposób, ale... aura kradzieży życia także zniknęła. Okazało się, że stała się ona tylko niewidoczna... Dzieje się tak za każdym razem: aura jest aktywna, ale jej nie widać. Prawdopodobnie działa to na każdą aurę.
Image
Image
Image
darkies
Niemy Mędrzec

Post by darkies »

Grajac dzisiaj i powtarzajac Breathing Forest i Sharrowdale w ZŚ, zauwazylem cos takiego. Przechodze przez portal do Sharrowdale, wlaczam Bindstone, pauzuje i kasuje plik TEMP z Breathing Forest i wracajac tam tluc Kitharow, dostaje exp, i tak w kolko ( sprawdzalem 2 razy ). Nie wiem czy zawsze dziala, ale w tym wypadku tak.
Guest

Post by Guest »

ej ten duch dariusa jest za górą. Twórcom chodziło o to ze jak sie puszcza ten filmik jak darius czyta list to musieli go tam postawic poniewaz gdyby go nie bylo na mapie to tam gdzie pisze kto mówi nie bylo by napisane ze to darius :) A duchem jest dlatego zeby nie było widac na filmiku jego mordy :)

Edit:

wiecie co to mieso moze byc zwiozane z tym wilkolakiem na 50 bo jak go nie zabijesz i uwolnisz wojownika cienia to on sie robi neutralny i moze dla niego to mieso a jak zje to sie do ciebie przylaczy albo zacznie rozwalac ostrza

Chyba troszkę spamujesz co? :wink: Dokładnie taki sam post jest w twoim temacie ' //Shiver
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Czemu wy wszyscy macie takie fajne bugi. Ja miałem tylko ten co elfki strzelały z łuku do kupca.

Czytałem i kilka osób też ma ten bug.

Mój bug pamiętam za czasów wersji z Clica ten koleś co masz kuszę ( w twierdzy z Uriasem) walił z niej na odległość ale tak jakby używał miecza. Miło było popatrzeć :D
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Guest

Post by Guest »

A ja nie mam żadnych bugów. Nie wiem dlaczego ale wszystko jest tak jak powinno być i nie wiem czy się cieszyć czy nie.
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Nie pamiętam czy to było tu opisane, ale właśnie sobie przypomniałam o jednym bugu z Eloni. Widzę, że tu niektórzy piszą, że elfki atakowały kupca. U mnie było tak, że jedna elfka atakowała mnie - taka jedna z kulą magiczną. Cały czas była zaznaczona na niebiesko, więc trudno było ją zaatakować. Po prostu musiałam czekać, aż ona mnie zaatakuje, a avatar sam zareaguje na atak.
Spoiler:
Post Reply