Jak wybrać dobrego bohatera i dobre imię
-
Guest
-
Mroczny mag
- Łowca postów
to ma sens ale imiona wziąłeś z worcrafta 3 kampanii wiecznej zimy oraz paru innych gier ale magie fajne druid wypróbuje ale parę własnych pomysłów też mam anty paladyn tak samo jak paladyn tylko zamiast białej magi coś z czarnej smokobójca zwany łowcą smoków ciężkie uzbrojenie broń sieczna i ciężki pancerz plus kusze a i nie rade robić za pierwszym razem tych błędów co ja 1.kształtować się w wielu specjalizacjach nie do końca np.czarna magia śmierć magia żywiołów lud ciężkie uzbrojenie broń sieczna i łuki 2. nie wkładać wszystkich zwoi do księgi 3.nie pokonuj plansz samymi robotnikami uwierzcie uda sie w pierwszych trzech planszach potem sie nie uda proszę was nie zmarnujcie pierwszej gry jak ja
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Ja zmarnowałem, dając w ZŚ łucznika ^^ nie ma tam ciekawych łuków, w Ostrej skale latałem jeszcze z Gniewem Płomieni (czy jak się zwał ten z Cienia Drzew z wymaganiami na 3 poziom) i jak dobrze szło, zadałem 10 pkt. obrażeń -.- '
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
-
Mroczny mag
- Łowca postów
no ale wtedy tego fire łuku nie miałem bo ten mag ze szkieletami był za silny na moich robotników a zresztą zamiast łuku używałem maczugi czy czegoś takiego i tak właśnie zrujnowałem sobie pierwszą grę bo dowiedziałem sie o większości fabuły do mulandiru potem odinstalowałem grę na rok żeby zapomnieć chociaż większość fabuły
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Drakon, ale do Szeptu ja już nie doszedłem ^^ A z nazw to raczej nie kojarzę.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Mroczny mag
- Łowca postów
no racja też z takimi nazwami sie nie spotkałem w tedy no i nikt nie pisze mam fajne imiona dla graczy
Cenwen
Morain
lub nazwy jakich teraz używam
Cichy szept
Daleka fala
Głos bogów
Gniew ziemi
i wiele innych nazw np imiona bogów
Niethal
Aonir
Elen
Zarach
Ulm
Mugwa
Nor
Cenwen
Morain
lub nazwy jakich teraz używam
Cichy szept
Daleka fala
Głos bogów
Gniew ziemi
i wiele innych nazw np imiona bogów
Niethal
Aonir
Elen
Zarach
Ulm
Mugwa
Nor
-
Guest
-
Guest
Prawie żadne połączenie nie jest dobre. Nie rozumiem graczy którzy łącza zdolność bojową z magiczną - to już porażka. Ostatecznie taki bohater nie będzie dobry z niczego, tylko po trochu ze wszystkiego. Jedyne dobre połączenie to ciężka z lekką (włócznie) i jakieś 2 magie.
A co do imion to zawsze daje jakieś dziwne lub łachowe. Aktualnie mam Dżon.
A co do imion to zawsze daje jakieś dziwne lub łachowe. Aktualnie mam Dżon.
-
Guest
Polecam mieszankę czarna magia - śmierć + biała magia - zdrowie, wzmocnienia.
Staty: +2 mądrość, inteligencja, +1 charyzma(na początku trochę do wytrzymałości).
Taki mag poprostu wymiata. W każdej kampanii.
W Cieniu Faniksa dochodzą sekwencyjne czary. Po prostu bajka. Masowe uzdrowienie - 0 strat własnych w ludziach jeśli dobrze pójdzie.
Imiona?
Ja często używam z Władcy Pierścieni(Aragorn, Gandalf itp.)
Staty: +2 mądrość, inteligencja, +1 charyzma(na początku trochę do wytrzymałości).
Taki mag poprostu wymiata. W każdej kampanii.
W Cieniu Faniksa dochodzą sekwencyjne czary. Po prostu bajka. Masowe uzdrowienie - 0 strat własnych w ludziach jeśli dobrze pójdzie.
Imiona?
Ja często używam z Władcy Pierścieni(Aragorn, Gandalf itp.)
-
Drakon Arach
Hmmmm, ja nie umiem grać magami... . Na początku są dla mnie za słabi poprostu...
Ja wole wojowników. Są silni na początku i na końcu. W walce z belialem mój ciężkozbrojny wojownik z okrzyku bojowego uderzał beliala po 600 czyli miał większe hity niż sam belial...
Jak już miałbym grać magiem to wybrałbym maga zywiołów z mieszanką magii śmierci. Uderzamy zamrożeniem i uderzamy ze śmierci, czyli standardowy mag...
Ja wole wojowników. Są silni na początku i na końcu. W walce z belialem mój ciężkozbrojny wojownik z okrzyku bojowego uderzał beliala po 600 czyli miał większe hity niż sam belial...
Jak już miałbym grać magiem to wybrałbym maga zywiołów z mieszanką magii śmierci. Uderzamy zamrożeniem i uderzamy ze śmierci, czyli standardowy mag...
-
Guest