Bug...
-
Drakon Arach
Bug...
Ten bug polega na tym, że kiedy rozmawiam to kamera skacze na dziwne miejsca a kiedy kończe rozmowe to mi pozostaje w jakimś dziwnym miejscu. I teraz kiedy już kończę rozmowe to jakby gra odmawia mi posłuszeństwa. Nie mogę nic zrobić z kamerą. Kiedy teleportuje się w inne miejsce menhirem to kamera skacze w inne dość dziwne lokalizacje i nie mogę też nic zrobić z kamerą, ale za to mogę się ruszać moją główna postacią! Niestety wszytkie inne postacie, jednostki mi zniknęły!
Ten sam bug jest przy mozaice i układance w przedostatniej misjii! Tylko, że tam kamera mi nie skacze w dziwne miejsca tylko pozostaje w pozycji tuż przy rozmowie. I pojawiają się te same problemy(kamera sparaliżowana, brak jednostek i innych)...
Błagam was pomóżcie mi ja tego niezdzierże!
A i jeszcze jedno. Wszelkie wybiegi z reinstalacją, deinstalacją i ponowną instalacją odpadają, bo ten bug dalej pozostaje! Uruchamianie ponownie też daje mizerne efekty...
Ten sam bug jest przy mozaice i układance w przedostatniej misjii! Tylko, że tam kamera mi nie skacze w dziwne miejsca tylko pozostaje w pozycji tuż przy rozmowie. I pojawiają się te same problemy(kamera sparaliżowana, brak jednostek i innych)...
Błagam was pomóżcie mi ja tego niezdzierże!
A i jeszcze jedno. Wszelkie wybiegi z reinstalacją, deinstalacją i ponowną instalacją odpadają, bo ten bug dalej pozostaje! Uruchamianie ponownie też daje mizerne efekty...
-
Guest
-
Drakon Arach
O.o dzięki za pomoc Rohem. Już to sprawdzam. Wrescie może dzięki temu zrobię mozaikę( chcę ją wykonać bo do wygrania jest miecz dwuręczny a moja postać się tymi mieczykami posługuje)...
Edit:
To niezdało egzaminu na mozaice. Robię Esc ale niechce mi wyjść z rozmowy... . No i dalej jest ten sam błąd przy mozaice... .
Czekam na dalsze pomoce. Ale jedno wam powiem, ten bug jest chyba jedyny na które nie ma patha...
Ale ja się nie poddaje i myślę, że uda wam się znaleźć jakieś wyjście z tej sytuacji...
Edit:
To niezdało egzaminu na mozaice. Robię Esc ale niechce mi wyjść z rozmowy... . No i dalej jest ten sam błąd przy mozaice... .
Czekam na dalsze pomoce. Ale jedno wam powiem, ten bug jest chyba jedyny na które nie ma patha...
Ale ja się nie poddaje i myślę, że uda wam się znaleźć jakieś wyjście z tej sytuacji...
-
Guest
Niestety nie macie racji xD
Proszę tu masz linka do specjalnego patcha który te bugi usuwa instalacja łatwa:
http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=301&p=2274
Po tym musisz wczytać sejwa a następnie wyjść z mapy i wejść na tą co była mozaika i już będzie oki w kraterze rozmowa ze szkieletem też sie wieszała teraz już nie będzie xD
Jeśli pomogłem daj pomógł^^
Proszę tu masz linka do specjalnego patcha który te bugi usuwa instalacja łatwa:
http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=301&p=2274
Po tym musisz wczytać sejwa a następnie wyjść z mapy i wejść na tą co była mozaika i już będzie oki w kraterze rozmowa ze szkieletem też sie wieszała teraz już nie będzie xD
Jeśli pomogłem daj pomógł^^

-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest
Również dopiszę się tutaj z moim bugiem^^ otóż wędrowałem sobie wczoraj po krainach z zakonu świtu szukając cieni (zad. poboczne, chyba wszyscy pamiętają) i gdy dotarłem do Shiel zobaczyłem że w twierdzy żołnierze rozprawiają się z mrocznym elfem o.O, wpisuję kod na odkrycie mapy a tam 2 pokaźne grupki mrocznych xD szybko poradziłem sobie z nimi za pomocą driad które wciąż w shiel sobie były jako moje jednostki
niestety nie mam screena... Jak myślicie te mroczne elfy w Shiel to błąd gry czy efekt zamierzonych działań twórców?
-
Guest
Przepraszam lecz jet to temat o spellforce 2 a nie 1. Prosze o skasowanie posta mojego poprzednika lub przeniesienie go gdzieś i skasowanie mojego.
//Tak, zgadzam się z tym. Jest temat o bugach w dziale o SpellForce 1. Post zostanie jeszcze przez pewien czas, aby autor mógł zauważyć, że się pomylił i napisał posta tam, gdzie powinien. //Sorvina
//Tak, zgadzam się z tym. Jest temat o bugach w dziale o SpellForce 1. Post zostanie jeszcze przez pewien czas, aby autor mógł zauważyć, że się pomylił i napisał posta tam, gdzie powinien. //Sorvina