Problemy Newbie ;D
-
Guest
-
Guest
No fajnie, ale czemu akurat Magia Lodu. Jak włączyłem istniejącą postać w CF to wybrałem Maga Żywiołów. Z Wszechmocy Żywiołów nawalałem po 125, z Kuli Ognia 100, a z Wybuchu Lodu aż 26. No i poza Zamrożeniem to żadnego czaru nie wykorzystałem. To raz, a dwa to czemu akurat Lekkie Uzbrojenie. Ciężkie Uzbrojenie przecież jest duuuużo silniejsze. 
P.S. Czy mógłby mi ktoś doradzić jakiego avatara zrobić, żeby w Dzikiej Przełęczy trzeci raz nie zmieniać postaci? Powiem tylko, że jestem początkującym graczem i nie jestem w stanie się zdecydować
P.S. Czy mógłby mi ktoś doradzić jakiego avatara zrobić, żeby w Dzikiej Przełęczy trzeci raz nie zmieniać postaci? Powiem tylko, że jestem początkującym graczem i nie jestem w stanie się zdecydować
Początkujący? W ZŚ po prostu wymiata (uwaga, subiektywna ocena!) Ciężkie uzbrojenie - broń sieczna lub obuchowa ;] Wziąłem też ciężki pancerz dla Pancerza Amry. Ale to daleka przyszłość.
Dzika Przełęcz... Ja pierwszą blokadę rozwaliłem samym avatarem, właśnie ciężkozbrojnym ;] Miałem też magię śmierci, ale szczerze mówiąc nie bardzo mi się przydała.
Dzika Przełęcz... Ja pierwszą blokadę rozwaliłem samym avatarem, właśnie ciężkozbrojnym ;] Miałem też magię śmierci, ale szczerze mówiąc nie bardzo mi się przydała.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Trzeba umieć grać Sharus bo mi jakoś szybko zabija magią lodu a ciężkie uzbrojenie rzadko ma szybkość 110 tylko 90 więc ? To jest przykład dobrego maga .Magia ognia może i jest dobra ale nie powstrzyma przeciwnika już lepsza magia ziemi.Gdy grałem czarnym magiem poznałem silne zaklęcia {np. Samobójcza śmierć poziom 15 wykończyłem ją Belianira} a tak to zaklęcia tylko żłopią manę i zabierają po góra 200 - 500 pkt życia a ostrza są może silne tylko nie mogę znaleźć ich zaklęć więc przyznaj się Ari że albo nie próbowałeś grać lekkozbrojnym magiem albo nim nie umiesz grać .
Pewnie, że nie umiem, bo nigdy magiem nie grałem
(dojście do 5-ego poziomu chyba się nie liczy?), a już na pewno nie lekkozbrojnym magiem. Owszem, ale z większym naciskiem na walkę (lekka broń sieczna i pancerz + szczątkowo magia ziemi).
Dla mnie szybkość ma znaczenie tylko wtedy, gdy jesteś otoczony przez wrogów. A mag lodu może sobie wrogów na chwilę zatrzymać, superszybka broń nie jest mu potrzebna.
Dla mnie szybkość ma znaczenie tylko wtedy, gdy jesteś otoczony przez wrogów. A mag lodu może sobie wrogów na chwilę zatrzymać, superszybka broń nie jest mu potrzebna.
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Umie grać magami ale tylko wtedy kiedy są już rozwicięci. Psota normalnie geniusz jesteś jeśli takie łaczenia wykonujesz. Ja raz próbowałem i mi zaprzeproszniem gówno z tego wyszło. Na 20 lvl wszytko się rozwaliło z cechami i w nic nie mogłem dodawać. Ja nie umie robić takich hybryd. I nie czaję po co łączyć maga z wojownikiem. To jest bezsensowne jak dla mnie. Lepszy jest normalny mag niż taka hybryda.
-
Guest
Mojego avatara też by zabiły, ale miał wsparcie
Młot Botara, zapewne. Ja używam broni sieczne, nie pamiętam jakie cacko w łapkach miał Devios na tej mapie.
Jescze jakieś pytania, czy temat można zamknąć?
Jescze jakieś pytania, czy temat można zamknąć?
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Nagrobki są w Szarogórzu. Musisz przejść całą mapę. Jeden jest w obozie goblinów, drugi tam gdzie był ten złodziej z monoklem a trzeci przed mostem tych żołnierzy z wieżą strzelniczą 
Co do maga żywiołów to szczerze powiem, że to była moja pierwsza postać w grze. Naprawdę mag jest silny. Może nie na początku, ale na końcu wymiata. Wiem, bo mam
Edit: Spóźniłam się ;P
Co do maga żywiołów to szczerze powiem, że to była moja pierwsza postać w grze. Naprawdę mag jest silny. Może nie na początku, ale na końcu wymiata. Wiem, bo mam
Edit: Spóźniłam się ;P
Spoiler:
-
Guest