Dla mnie nawet niezle walczyła Alyah czy jakos tak.Ae najlepsza osoba jaka mnie wspierała tohyba Lena. Tylko gupio ze BoF na mapie jak sie ratowalo krolową to ta znowu była tą początkową z berłem dla kapłana na 1lv. Troche szkoda ze Lena i Urias musieli zginąc.
moje ulubione postacie to rohen mroczny czyli też rohen sierżant Einar i ten no władca halitów w szklanej zbroi utrańczyka chyba się nazywał John halit a ze stworów to : aryn ,ulatler , anioł ognia , fial dark , korshar i belial
Dla mnie super wygłądały smoki. Nie mylić ze smokowcami. Fyrmir i Aryn to jak dla mnie najfajniesze potwory. A z postaci lubię wszytkich drakonów z Mrocznych elfów. Drakon Arach, Craig, Tal 'Ach, Shar Arduin i jeszcze ci no archonci. Fajny też był raith czarny ten mag kręgu.
Według mnie najlepszym bohaterem jest Rohen tajemniczy i potężny mag lubię tez Urias szkoda że zginął. Yasha (córka hokana asisa jest też fajna) oraz takie fajne stwory jak driada feniksa cenwen Ura i Aryna
Ashira nie asisa. Poza tym ra Yasha odtwarza osttrza. Szkoda,m że bohater nie moze mieć takiej twarzy jak ona. Ma troche zafarbowane te włosy nie sądzicie?