ulubiona postać

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Post by Guest »

Belial na koniec cienia feniksa się dowiesz kaojarzysz napewno maske Beliala ją znajdziesz jeszcze w zakonie świtu
Guest

Post by Guest »

Dla mnie nawet niezle walczyła Alyah czy jakos tak.Ae najlepsza osoba jaka mnie wspierała tohyba Lena. Tylko gupio ze BoF na mapie jak sie ratowalo krolową to ta znowu była tą początkową z berłem dla kapłana na 1lv. Troche szkoda ze Lena i Urias musieli zginąc.
Guest

Post by Guest »

moje ulubione postacie to rohen mroczny czyli też rohen sierżant Einar i ten no władca halitów w szklanej zbroi utrańczyka chyba się nazywał John halit a ze stworów to : aryn ,ulatler , anioł ognia , fial dark , korshar i belial
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Dla mnie super wygłądały smoki. Nie mylić ze smokowcami. Fyrmir i Aryn to jak dla mnie najfajniesze potwory. A z postaci lubię wszytkich drakonów z Mrocznych elfów. Drakon Arach, Craig, Tal 'Ach, Shar Arduin i jeszcze ci no archonci. Fajny też był raith czarny ten mag kręgu.
Guest

Post by Guest »

ten demon na końcu kampani feniksa ten olbrzym
Guest

Post by Guest »

Najfajniejszymi postaciami według mnie są

Rohen (to prawda troche niezdarny ) ale tajemniczy i ma potężną moc

Satarius (zawsze doradzał i nie musiałem dzięki niemu walczyć z ostrzami na lodowych bagnach a byli to trudni przeciwnicy)

Darius (był też tajemniczy , pisał mądrę książki i i księgi czego możemy dowiedzieć się w spell force 2 podczas czytania jego urywków tekstu)

Tahira (Bardzo fajna osoba)
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Aryn,Cenwen ,Kowal Dusz ,meduzy ,Urias,Uru ,no i oczywiście driada drzewa życia oraz feniks
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

ja tylko magów kręgu oraz urias
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Guest

Post by Guest »

Według mnie najlepszym bohaterem jest Rohen tajemniczy i potężny mag lubię tez Urias szkoda że zginął. Yasha (córka hokana asisa jest też fajna) oraz takie fajne stwory jak driada feniksa cenwen Ura i Aryna
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

jaka Yasha nie słyszałem o niej niewiem kto to jest i gdzie sie znajduje
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

A co do Dariusa to on jest Ereonem Sprawiedliwym wygnanym za pomoc w bitwie o Fiare
Guest

Post by Guest »

yasha jest córką Hokana Asisa (dowiesz się w spellforce 2 )

i wiem że Darius jest Ereonem
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Ashira nie asisa. Poza tym ra Yasha odtwarza osttrza. Szkoda,m że bohater nie moze mieć takiej twarzy jak ona. Ma troche zafarbowane te włosy nie sądzicie?
Image
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Wy naprawdę lubicie magów kręgu te jadowite kreatury ?

Ja gdy zacząłem grać w kampanie zakonu to ich już nie lubiłem bo niby tacy silni a źli

a ja nie cierpię zła.
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

to złóż skarge do biura phenomic. Np. stary Rohen nie był zły.
Image
Post Reply