Ankieta,rodzaje magii.

Dyskusja o grze SpellForce

Poll: Twój ulubiony typ magii

Biała
4
29%
Czarna
4
29%
Lodu
5
36%
Ognia
1
7%
Ziemi
0
No votes

Total votes: 14

Guest

Ankieta,rodzaje magii.

Post by Guest »

Jestem ciekaw jaką magię najbardziej lubicie bo każda magia chyba ma wyrazne zalety i wady piszcie co myślicie.
Guest

Post by Guest »

Mój ulubiony typ magii to magia lodu :wink: . Szczególnie fajne są zwoje zamieci i mgły :twisted:
Guest

Post by Guest »

ja najbardziej lubie magie śmierci ma fajne czary
Guest

Post by Guest »

Ja najbardziej lubię magię ognia, a tak poza tym to lodu, śmierci i UMYSŁU OFENSYWNĄ, której tutaj nie widzę...
Guest

Post by Guest »

magia śmierci i nekromancji sa najlepsze
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Ja zaznaczyłam bez zastanowienia magię lodu. Dla mnie najlepsza magia pod słońcem. Na drugim miejscu dałabym magię ognia, w później ewentualnie czarną magię.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Dla mnie: biała magia -> wzmocnienia. Aura szybkości, inne aury z tego typu, no i świętość!
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Ja najbardziej lubię czarną magię, chociaż muszę przyznać, że lodu jest potężniejsza.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

1.żywiołów

2.czarna

3.umysłu

4.biała
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Magia lodu zamraża. Na wyższych levelach zaklęcia z tej dziedziny są zabójcze w skutkach. Zwykłu wybuch lodu zamraża na długo i zadaje solidne obrażenia. Nie wspomnę o Zamrożeniu.

Magia ognia jest typowo destrukcyjna. Duże obrażenia i dużo ognia.

Magia śmierci jest mistrzem pod względem zadawania obrażeń. Bije wszelkie rekordy w zadawaniu obrażen. Szczególnie śmierć. Ich aury są też bardzo przydatne no i wkurzające.

Magia światła za to jest bardzo dobra ze względu na mozliwość uleczenia które daję. Również przydatne aury i super zaklęcie świętość. Jednak natura też ma kilka dobrych ofensywnych zaklęć

Magia umysłu według mnie jest słaba. Jedynie defensywa może ujść w tłoku. Reszta z ej magii jest dla mnie bezuzyteczna. Może autoiluzja się przyda ale to tylko tyle.

Najbardziej i bezapylacyjnie lubię i szanuje magie lodu!
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

e tam czarna z ziemią super połączonko
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Magia umysłu słaba ?Jest silna bardzo silna szczególnie zaklęcie lustrzane odbicie.
Guest

Post by Guest »

Biały mag młuci i tak wszystkich!!:P
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Lustrzane odbicie może i jest dobre na magów, bo obrywają (fizycznie) tak, jakbyś ty miał 0 pancerza i szybko giną chociaż co prawda nie wymagają "utrzymania"
Guest

Post by Guest »

Zdecydowanie magia lodu, zamrażanie jest niezwykle przydatne i efektywne :)
Post Reply