Ankieta,rodzaje magii.
-
Guest
Ankieta,rodzaje magii.
Jestem ciekaw jaką magię najbardziej lubicie bo każda magia chyba ma wyrazne zalety i wady piszcie co myślicie.
-
Guest
-
Guest
Ja najbardziej lubię czarną magię, chociaż muszę przyznać, że lodu jest potężniejsza.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
Drakon Arach
Magia lodu zamraża. Na wyższych levelach zaklęcia z tej dziedziny są zabójcze w skutkach. Zwykłu wybuch lodu zamraża na długo i zadaje solidne obrażenia. Nie wspomnę o Zamrożeniu.
Magia ognia jest typowo destrukcyjna. Duże obrażenia i dużo ognia.
Magia śmierci jest mistrzem pod względem zadawania obrażeń. Bije wszelkie rekordy w zadawaniu obrażen. Szczególnie śmierć. Ich aury są też bardzo przydatne no i wkurzające.
Magia światła za to jest bardzo dobra ze względu na mozliwość uleczenia które daję. Również przydatne aury i super zaklęcie świętość. Jednak natura też ma kilka dobrych ofensywnych zaklęć
Magia umysłu według mnie jest słaba. Jedynie defensywa może ujść w tłoku. Reszta z ej magii jest dla mnie bezuzyteczna. Może autoiluzja się przyda ale to tylko tyle.
Najbardziej i bezapylacyjnie lubię i szanuje magie lodu!
Magia ognia jest typowo destrukcyjna. Duże obrażenia i dużo ognia.
Magia śmierci jest mistrzem pod względem zadawania obrażeń. Bije wszelkie rekordy w zadawaniu obrażen. Szczególnie śmierć. Ich aury są też bardzo przydatne no i wkurzające.
Magia światła za to jest bardzo dobra ze względu na mozliwość uleczenia które daję. Również przydatne aury i super zaklęcie świętość. Jednak natura też ma kilka dobrych ofensywnych zaklęć
Magia umysłu według mnie jest słaba. Jedynie defensywa może ujść w tłoku. Reszta z ej magii jest dla mnie bezuzyteczna. Może autoiluzja się przyda ale to tylko tyle.
Najbardziej i bezapylacyjnie lubię i szanuje magie lodu!