Cheaty, trainery, tricki
Ba
Wyobraź sobie, ile miałem kasy po wykupieniu CAłEGO Szarogórza ^^ (moje i kumpla pierwsze spotkanie z grą
)
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest
-
Guest
Ja jakiś miesiąc po premierze. Nie miałem solucji, ale drzewko tak :] szpan 
Killaz, w eXtra grze? Czy jakoś tak? Wtedy była taka akcja antypiracka, dlatego Spellforce taki tani.
Killaz, w eXtra grze? Czy jakoś tak? Wtedy była taka akcja antypiracka, dlatego Spellforce taki tani.
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
(Ostra Skała = przykład mapy, na której łatwo się obronić. U mnie potwory typu orkowie zawsze mają trochę kasy. Mało, bo mało, ale jest)
Tak, ale to dla postaci wyższego poziomu. 10-poziomowiec nawet z kodem może mieć problemy z pokonaniem np. golema na 20tym. Zbyt małe obrażenia. Ew. można wysłać runicznych, żeby odciągnęli przeciwników, a avatar zabiera złom.
Tak, ale to dla postaci wyższego poziomu. 10-poziomowiec nawet z kodem może mieć problemy z pokonaniem np. golema na 20tym. Zbyt małe obrażenia. Ew. można wysłać runicznych, żeby odciągnęli przeciwników, a avatar zabiera złom.
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
ja mialem kiedys problem bo na 30 lvl podszedlem do jakiegos straznika 45 lvl na niesmiertelnej i mnie prawiedednal ale zdazylem sie uleczyc i ucieklem (to chyba empyria byla)
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Guest
Ja kase zdobywam w swobodnym tak
:ide na kathai(to sie udaje bez problemu na 1 lvl nawet bez kodów)biore se kilka robotników ide na bazy szkieletów itp. robotnikiem podchodze do szkieletów i biegne gdzie hen hen daleko a szkielety za robotnikiem i ja se biore zawartosc skrzynek i potem do marketplace sprzedaje wszystko za jakieś 1000 lub 2000 złota.
(taka akcja trwa jakies 2-5 min
)
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
Można i tak...
Jak skończyłem CF to na koncie mojej postaci po sprzedaniu wszystkich śmieci to było ponad 15 tysięcy złota... A żeby zdobyc duzo kasy i lvl 'i to można sobie w swobodnej otworzyć mapę "Doliny Szarego Zmierzchu" (bardzo przydatni palladyni) i zrobić potężna armię iść na środek planszy, poobstawiać wejścia do twierdzy i pójść na obiad
tak średnio z 10lvl do 15lvl to sie wbija około 5 godzin. Ale warto... 
Jak skończyłem CF to na koncie mojej postaci po sprzedaniu wszystkich śmieci to było ponad 15 tysięcy złota... A żeby zdobyc duzo kasy i lvl 'i to można sobie w swobodnej otworzyć mapę "Doliny Szarego Zmierzchu" (bardzo przydatni palladyni) i zrobić potężna armię iść na środek planszy, poobstawiać wejścia do twierdzy i pójść na obiad
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
O kasę też można, ale na jakieś lepsze plansze i wszystko co sie zdobędzie to sprzedać w marketplace i troche dojdzie kasy...