Cheaty, trainery, tricki

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Ba :D Wyobraź sobie, ile miałem kasy po wykupieniu CAłEGO Szarogórza ^^ (moje i kumpla pierwsze spotkanie z grą :P)
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Guest

Post by Guest »

Też tak miałem :) Pierwsza styczność z SF, premierowe pudełko (woow, miałem tam nawet całe drzewo rozwoju i plakat ^^). Wtedy to były czasy :-]
Guest

Post by Guest »

a weśśś nie mów że miałeś plakat i drzewko |: Ja to tylko standarcik ulotka i solucja jeszcze nieco wybrakowana ;P Kiedy kupowałeś SF?
Guest

Post by Guest »

Niedługo po tym jak wyszło w Polsce, bodajże 2003 albo 2004 rok.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Ja jakiś miesiąc po premierze. Nie miałem solucji, ale drzewko tak :] szpan :P

Killaz, w eXtra grze? Czy jakoś tak? Wtedy była taka akcja antypiracka, dlatego Spellforce taki tani.
Ty, który wchodzisz
Guest

Post by Guest »

Nie, w Selgrosie na Modlińskiej ^^ Miałem premierowe wydanie, w takim pudle z tą laseczką :wink:
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

W Ostrej Skale robiłem według twoich rad ale stworki nie miały forsy Ja zwykle

sprzedaje wszystkie ekwipunkowe śmiecie żeby zyskać ją idziesz na mapę rpg wysokiego poziomu wpisujesz kod na nieśmiertelność i zabijasz stworki

{mają tyle tego śmiecia że aż głowa boli}
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

(Ostra Skała = przykład mapy, na której łatwo się obronić. U mnie potwory typu orkowie zawsze mają trochę kasy. Mało, bo mało, ale jest)

Tak, ale to dla postaci wyższego poziomu. 10-poziomowiec nawet z kodem może mieć problemy z pokonaniem np. golema na 20tym. Zbyt małe obrażenia. Ew. można wysłać runicznych, żeby odciągnęli przeciwników, a avatar zabiera złom.
Ty, który wchodzisz
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

ja mialem kiedys problem bo na 30 lvl podszedlem do jakiegos straznika 45 lvl na niesmiertelnej i mnie prawiedednal ale zdazylem sie uleczyc i ucieklem (to chyba empyria byla)
Guest

Post by Guest »

Prawdopodobnie mówisz o Strażnikach Pałacowych, ich na 30 lvl`u można powiedzieć nie da się zabić zadają kosmiczne obrażenia (mi ponad 300 czasami), a grałem lekkimi broniami i ciężkimi pancerzami :O
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Ja kase zdobywam w swobodnym tak :twisted: :ide na kathai(to sie udaje bez problemu na 1 lvl nawet bez kodów)biore se kilka robotników ide na bazy szkieletów itp. robotnikiem podchodze do szkieletów i biegne gdzie hen hen daleko a szkielety za robotnikiem i ja se biore zawartosc skrzynek i potem do marketplace sprzedaje wszystko za jakieś 1000 lub 2000 złota. :D (taka akcja trwa jakies 2-5 min :D )
MagnusArias
Tańczący z warnami

Post by MagnusArias »

Można i tak...

Jak skończyłem CF to na koncie mojej postaci po sprzedaniu wszystkich śmieci to było ponad 15 tysięcy złota... A żeby zdobyc duzo kasy i lvl 'i to można sobie w swobodnej otworzyć mapę "Doliny Szarego Zmierzchu" (bardzo przydatni palladyni) i zrobić potężna armię iść na środek planszy, poobstawiać wejścia do twierdzy i pójść na obiad :D tak średnio z 10lvl do 15lvl to sie wbija około 5 godzin. Ale warto... 8)
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Warto o kasę czy o lvl? Bo o lvl coś nie bardzo :D
MagnusArias
Tańczący z warnami

Post by MagnusArias »

O kasę też można, ale na jakieś lepsze plansze i wszystko co sie zdobędzie to sprzedać w marketplace i troche dojdzie kasy...
darkies
Niemy Mędrzec

Post by darkies »

Na brak kasy dobry jest Artmoney, w połączeniu z tabelką dołączoną w poradniku na angielskiej stronie można bez problemu "ubogacić" awatara.
Post Reply