Bohaterowie
Bohaterowie
Mam pytanie czy da się zablokować rozwój umiejętności u bohaterów [jest przycisk ale nie działa dziad
!] (Lya, Bor itd.) i czy mogą jakimś sposobem awansować na 30 level wraz z jednostkami?
Re: Bohaterowie
Nie. (Przynajmniej nie całkowicie, bo niektóre umiejętności muszą opanować, nie da się tego zmienić)Mam pytanie czy da się zablokować rozwój umiejętności u bohaterów [jest przycisk ale nie działa dziad !] (Lya, Bor itd.)
Nie.... i czy mogą jakimś sposobem awansować na 30 level wraz z jednostkami?
@Down: Bzdury. Ja nie mogłem w pełni zablokować u żadnego, co kilka poziomów dało radę przyznać pkt. tam, gdzie ja chciałem. Coś na zasadzie tego, że gra dawała mi wybór, czy x ma dostać płytówkę, czy kolczugę itp.
Last edited by Eon on Thu, 16 Jun 2011, 16:08, edited 1 time in total.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Zablokować rozdawanie pkt możesz, ale tylko u jednego bohatera.
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
Twórcy gry stworzyli grę na takiej zasadzie:
Postaci niezależne od gracza (że tak to określę, przepraszam jeśli ktoś to źle odbierze):
- Lya
- Bor
- Shae
- Mordekai
Postaci te są z góry przesądzone i nie możemy zbytnio ingerować w ich rozwój. Dopiero pod koniec gry możemy wybrać ich specjalizację tak jak napisał Vin, czyli czy będzie władał lepiej toporami czy mieczami itp.
Postaci które możemy rozwijać:
- Jared
Postać ta jest przekazana do dyspozycji graczom, przez co możemy ją kształtować jak tylko chcemy, mamy wpływ na jej rozwój od początku do końca.
Postaci niezależne od gracza (że tak to określę, przepraszam jeśli ktoś to źle odbierze):
- Lya
- Bor
- Shae
- Mordekai
Postaci te są z góry przesądzone i nie możemy zbytnio ingerować w ich rozwój. Dopiero pod koniec gry możemy wybrać ich specjalizację tak jak napisał Vin, czyli czy będzie władał lepiej toporami czy mieczami itp.
Postaci które możemy rozwijać:
- Jared
Postać ta jest przekazana do dyspozycji graczom, przez co możemy ją kształtować jak tylko chcemy, mamy wpływ na jej rozwój od początku do końca.
Twórcy zdefiniowali dwa rodzaje bohaterów - z powołaniem i bez. Tych drugich możemy rozwijać jak chcemy, ci drudzy rozwijają się według upodobań twórców, ale od czasu do czasu możemy spowodować jakieś odstępstwo, np: Bor - ma powołanie do toporów dwuręcznych, pozostawiony sam sobie nauczy się posługiwać zbroją płytową, lecz możemy tę umiejętność zamienić na np magię.
-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
Zgadza się, choć ja to poprzednio ująłem nieco inaczej. Dlatego lepiej czytaj poprzednie wypowiedzi...
PS. Sory za zmianę tematu
PS. Sory za zmianę tematu