Co do tzara to zaraz sobie zainstaluję,mam na drugim kompie go.W SF jest bardzo dużo itemów.A tak to gra krótka.3 rozdziały...Przeszedłem w ok. 3 tygodnie(nie wyczyściłem niektórych map).A jakby co to ja mam tylko 2 niepełne strony planów trolli.Nie wie ktoś jak zdobyć resztę(napiszcie na PW)?Ogólnie w SpellForce jest bardzo dużo herosów i stworków.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Mi właściwie nieczego , no może murów , na których by mozna stawiać strzelców i machiny oblężnicze takie jak drabiny. poza tym jest ok bo jednostki konne i latające są w 2
Shaikanie nie są w całe najgorsi ale mogli by dodać do dwójki kilka frakcji, a w jedynce ze dwie max ( najlepiej Szkarłatni (mroczni) i Zakon Aryna (światło)).
Mi brakuje w 1 jednostek latających, kosturów (lub jakiejkolwiek innej broni) wyłącznie dla magów i podzielonych na magię. Np.: kostur śmierci wymagania m. śmierci 5 i jakieś atrybuty, np.: kradzież życia.
Mnie denerwuje to , że menhir ma bardzo mało hp i w trybie PvP bardzo łatwo go zniszczyć. Oczywiście chciałbym , żeby miał tak z 5x więcej hp. Denerwują mnie także takie czary jak masowa hipnoza oraz masowe zamrożenie , ponieważ to psuje całą rozgrywkę wieloosobową.
Nie psuje, po prostu utrudnia, a masz takie zdanie po przegranej z Vinem. No cóż, a Ostrza na śmiertelnym uścisku cię nie denerwowały? Każdy czar jest dopracowany, dopasowany do postaci.
MagnusArias wrote:Nie psuje, po prostu utrudnia, a masz takie zdanie po przegranej z Vinem. No cóż, a Ostrza na śmiertelnym uścisku cię nie denerwowały? Każdy czar jest dopracowany, dopasowany do postaci.
Odpuść, Magnusku ;P Jego stwierdzenie w grze, cytuję: "To nie ma sensu", po kilku zmasowanych atakach trolli jest wystarczającą satysfakcją. Jeśli chodzi o menhir, to niestety ma jednak za mało PŻ. Dwa Ostrza i dziesięć sekund wystarczy, by było po nim. Fakt faktem jednak, że masowe zaklęcia są drażniące, nie ukrywajmy. Kogo nie denerwuje, gdy ktoś hipnotyzuje jedną trzecią jego armii? Albo zadaje cierpienie wszystkim wrogim jednostkom na polu bitwy?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji!┌∩┐(◣_◢)┌∩┐And if you won't...
@MagnusArias Mi nie chodzi o to, że z nim przegrałem , tylko o te debilne czary I nie każda postać jest dobra. Zrób pro ciężkiego wojownika słabego maga i zobacz wyniki.
@Vinreal mnie to nie obchodzi, że przegrałem. I tak się cieszę, że przynajmniej z jedną osobą mogę pograć
Myślę , że regulamin wk należy zaktualizować.