problem z rodzielaniem punktow
-
Guest
problem z rodzielaniem punktow
ja mam lvl 9 i mam wszystko wziete z ciezko zbrojnego tzn
bron sieczna
obuchowa
tarcza
zbroja
i ja osobiscie gram obuchowa bronia a wzialem bron sieczna tylko dlatego ze mialem wolne punkty na opanowanie jakiejs umiejetnosci i wybralem sieczna.
i co ja mam teraz zrobic nie chce grac sieczna (opisalem wyzej) a teraz musze do tego punkty dodawac
co mam zrobic? Marnowac punkty? Jak i tak nie bede gral ta profesiom
bron sieczna
obuchowa
tarcza
zbroja
i ja osobiscie gram obuchowa bronia a wzialem bron sieczna tylko dlatego ze mialem wolne punkty na opanowanie jakiejs umiejetnosci i wybralem sieczna.
i co ja mam teraz zrobic nie chce grac sieczna (opisalem wyzej) a teraz musze do tego punkty dodawac
co mam zrobic? Marnowac punkty? Jak i tak nie bede gral ta profesiom
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest
sorry ale co ty gadasz
ja obecnie mam 26 lvl staty po 11
obuchowa 11
tarcze 11
zbroja 11
sieczna 2 - zle dodane
i mam teraz jeszcze 8 wolnych ponktow wiec co ty mi opowiadasz ze zle rozdzielone punkty jak ja jeszcze mam 8 wolnych to jak bym nie ladowal do tarczy to teraz bym mial 19 wolnych i do czego niby teraz bym je rozdzielil
a jak juz jestesmy przy te macie
to co mam zrobic z tymi 8 punktami
mam je wolne i nie mam co z nimi zrobic a szkoda mi sie uczyc jakiejs nowej umiejetnosci z poza zakresu ciezkich bo i tak uwazam ze moj woj jest dobry i ta nowa umiejetnosc byla by po prostu zbedna
ja obecnie mam 26 lvl staty po 11
obuchowa 11
tarcze 11
zbroja 11
sieczna 2 - zle dodane
i mam teraz jeszcze 8 wolnych ponktow wiec co ty mi opowiadasz ze zle rozdzielone punkty jak ja jeszcze mam 8 wolnych to jak bym nie ladowal do tarczy to teraz bym mial 19 wolnych i do czego niby teraz bym je rozdzielil
a jak juz jestesmy przy te macie
to co mam zrobic z tymi 8 punktami
mam je wolne i nie mam co z nimi zrobic a szkoda mi sie uczyc jakiejs nowej umiejetnosci z poza zakresu ciezkich bo i tak uwazam ze moj woj jest dobry i ta nowa umiejetnosc byla by po prostu zbedna
-
Guest
To nie są staty tylko umiejętności :] Od statystyk zaleźy czy możesz dodać punkt do umiejętności którą chcesz rozwijać proste a jak się je źle rozdzieli to można dojść spokojnie do 13 lvl umiejśtności w zakonie świtu ale potem w cieniu feniksa trudno osiągnąć max 20 lvl.
Jak niewiesz co masz zrobić to zobacz co ma podobne wymagania co broń ciężka i w to ładuj w next części pewnie będzie Ci też zostawać punktów to sobie je tam wykorzystasz.
Jak niewiesz co masz zrobić to zobacz co ma podobne wymagania co broń ciężka i w to ładuj w next części pewnie będzie Ci też zostawać punktów to sobie je tam wykorzystasz.
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest