problem z rodzielaniem punktow

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Locked
Guest

problem z rodzielaniem punktow

Post by Guest »

ja mam lvl 9 i mam wszystko wziete z ciezko zbrojnego tzn

bron sieczna

obuchowa

tarcza

zbroja

i ja osobiscie gram obuchowa bronia a wzialem bron sieczna tylko dlatego ze mialem wolne punkty na opanowanie jakiejs umiejetnosci i wybralem sieczna.

i co ja mam teraz zrobic nie chce grac sieczna (opisalem wyzej) a teraz musze do tego punkty dodawac

co mam zrobic? Marnowac punkty? Jak i tak nie bede gral ta profesiom
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Musisz? Kto ci każe... Po prostu jak awansujesz na wyższy poziom to dodawaj punkty tylko do obuchowej, a sieczną pozostaw.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Pewnie sobie źle staty rozłożył i ma tylko na ulepszanie siecznej czyli tej gorszej bo wcześniej pewnie ładował w obuchową zobacz sobie jakie wymagania ma obuchowa i w te cechy ładuj dalej staty ;]
Guest

Post by Guest »

ja narazie noobek mam poziom 9 i mam tak

obuchowa: 4

ciezki pancerz:4

tarcze: 4

sieczna: 2

gdzie mozna nabic najwiekszy poziom na 9 lvl
Guest

Post by Guest »

Czyli poprostu źle rozdzielone staty that 's all ;] Widze 6 punktów zmarnowane ;d W tarcze wogóle lepiej nie inwestować ;]
Guest

Post by Guest »

sorry ale co ty gadasz

ja obecnie mam 26 lvl staty po 11

obuchowa 11

tarcze 11

zbroja 11

sieczna 2 - zle dodane

i mam teraz jeszcze 8 wolnych ponktow wiec co ty mi opowiadasz ze zle rozdzielone punkty jak ja jeszcze mam 8 wolnych to jak bym nie ladowal do tarczy to teraz bym mial 19 wolnych i do czego niby teraz bym je rozdzielil

a jak juz jestesmy przy te macie

to co mam zrobic z tymi 8 punktami

mam je wolne i nie mam co z nimi zrobic a szkoda mi sie uczyc jakiejs nowej umiejetnosci z poza zakresu ciezkich bo i tak uwazam ze moj woj jest dobry i ta nowa umiejetnosc byla by po prostu zbedna
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

No więc pomyślmy logicznie... hmm... Skoro nie chcesz ich dawać na nową umiejętność ani nie chcesz rozwijać siecznej, więc co możesz z nimi zrobić? Sprzedać? Wyrzucić? Sorry, ale głupie pytanie... Po prostu chomikuj je dalej ;].
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

To nie są staty tylko umiejętności :] Od statystyk zaleźy czy możesz dodać punkt do umiejętności którą chcesz rozwijać proste a jak się je źle rozdzieli to można dojść spokojnie do 13 lvl umiejśtności w zakonie świtu ale potem w cieniu feniksa trudno osiągnąć max 20 lvl.

Jak niewiesz co masz zrobić to zobacz co ma podobne wymagania co broń ciężka i w to ładuj w next części pewnie będzie Ci też zostawać punktów to sobie je tam wykorzystasz.
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

gosc_ z tego co pamiętam w ZŚ nie jest możliwe rozwinięcie umiejętności na 13 lvl. Maksimum na 12. Zauważ, że zwoje magii w ZŚ możesz znaleźć na maksymalnie 12 lvl. :wink: czyli tak samo jest z innymi umiejętnościami.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

ja gram na swobodnej

co ile lvl moge dodac jakies punkty do umiejetnosci

tam na tryb gry wieloosobowej tym wojem z mieczem i tarcza co on ma za aury

chodzi mi o o to jakie to sa aury z jakiej profesji dokladnie
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Jeśli chcesz wiedzieć na jakim lvl możesz podnieść daną umiejętność wystarczy, że najedziesz na nią kursorem i w tej tabelce z informacjami powinno być napisane.

Co do aur. Najwięcej aur jest w białej magii, trochę mniej w czarnej magii, a tylko dwie lub trzy w magii umysłu.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

ale jakie to aury wzmocnienia uleczen

do cego najlepiej dodac bedac wojem tzn z poza zakresu ciezkozbrojnego
Guest

Post by Guest »

12,13 nie pamiętam ^^ No wzmocnień to pamiętam że były aury szybkiego biegu,szybkich ciosów,mocniejszych ciosów itp,itd.Fajny stuff ale mane szybko zżera :]
Guest

Post by Guest »

[]

[]

[]

[]

[]

[]

[]

[]

DOBRA DZIEX ZA DOBRE CHECI JUZ ZROBILEM

PO SWOJEMU I NIE POTRZEBUJE POMOCY