Dom Księżycowego Srebra
Dom Księżycowego Srebra
Mam problem, jestem w Kurhanach Skowytu i nie mam Domu Księżycowego Srebra. Podobno jest w skrzynce koło Uriasa. Ale ja już wcześniej przeszukałem. Nie mam planu w ekwipunku, jedyne co mi przychodzi do głowy to, że mogłem zostawić plan w skrzynce ( potem nie da się zabrać). Pomocy, nigdy nie miałem problemu z planami.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Po pierwsze, tego typu posty jak powyżej, następnym razem usuwam. Jak nie masz nic więcej do powiedzenia, to po prostu nic nie pisz...
Co do planu - jest w skrzyni obok Urias 'a, w Dolinie Szarego Zmierzchu. Sprawdzałeś czy zebrałeś wszystko ??
I nie rozumiem dlaczego miałoby później nie dać się go zebrać, nawet jeśli pominąłeś. Po prostu będzie podświetlona skrzynka. Przecież na mapę wcześniejszą możesz wrócić i to sprawdzić czy nie zostawiłeś.
Co do planu - jest w skrzyni obok Urias 'a, w Dolinie Szarego Zmierzchu. Sprawdzałeś czy zebrałeś wszystko ??
I nie rozumiem dlaczego miałoby później nie dać się go zebrać, nawet jeśli pominąłeś. Po prostu będzie podświetlona skrzynka. Przecież na mapę wcześniejszą możesz wrócić i to sprawdzić czy nie zostawiłeś.
Znaczkiem "X" anulujemy "otwarcie" skrzynki, ale nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby mi coś ze skrzynki zniknęło jak ten przycisk nacisnąłem i nie dało się ponownie przedmiotów ze skrzyni "wyjąć".
Znaczkiem "V" zbieramy za jednym zamachem wszystkie przedmioty ze skrzynki. Więc w tym przypadku to akurat nic dziwnego, że przedmioty znikają, bo wszystkie za jednym zamachem pojawiają się w ekwipunku.
Nie wiem skąd te Twoje rewelacje o przepadaniu na zawsze przedmiotów.
Znaczkiem "V" zbieramy za jednym zamachem wszystkie przedmioty ze skrzynki. Więc w tym przypadku to akurat nic dziwnego, że przedmioty znikają, bo wszystkie za jednym zamachem pojawiają się w ekwipunku.
Nie wiem skąd te Twoje rewelacje o przepadaniu na zawsze przedmiotów.
Re: Dom Księżycowego Srebra
miałem podobną sytuacje tyle ,że mnie wyparowały plany na kapłana oraz budynek dzięki ,któremu się ich produkuje. nie pominąłem ,żaden skrzyni w liannon. sprawdzałem wszystkie były puste. nigdy nie sprzedałem planów budynków do npc. i nie wpisałem ich na 20 stronę.. po prostu wyparowały.. uznaj to za bug..