Największe rozczarowanie(walka itp.)
-
Guest
-
Guest
Ten generał nazywa się Branningan.Dzika Przełęcz to moja ulubiona mapa.Mógłbym się godzinami patrzeć jak moja armia rozwala armię Brannigana.Dzika Przełęcz ma swój klimat.Nie wiem co mi się podoba,chyba całokształt:roślinność,wioska,Władca Pająków,Ostrza,3 herosów:(Branningan(level 11),Dzikus(wilk level 7),Jakiś zdrajca(level 10),krzyk Brannigana:)
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
-
Guest
Mnie rozczarowały dwie walki. Pierwsza to ta z kowalem dusz. Co z tego, że fajnie wygląda? Te studzienki co go leczą mój bohater rozwalił w 10 sekund a kowal dusz nawet tego nie zauważył. Potem rozwaliłem go samym avatarem. Druga walka to walka z arynem. Rozwalasz go kusznikiem z dużej odległości w praktyce bez odpowiedzi ze strony aryna więc co to za walka? Równie dobrze mogłoby jej wcale nie być, albo mogłaby być na filmiku(przynajmniej byłoby ciekawiej), bo filmik który puszcza się na zakończenie k. aryna jest beznadziejny
Mnie zawiodła walka z Ulatherem... Otóż został zniszczony przez mojego ciężkozbrojnego wojownika bez armii... I nie zarzucajcie mi gry z kodami, nie toleruję kodów^^ Jak ktoś nie wierzy, to mogę filmik zamieścić... Nawiasem mówiąc, to całą Bruzdę bez aktywacji monumentu przeszedłem... -.- Ciężkozbrojny umie wszystko! 
Ismail jest jak Czarna Wieża.Ma taki sam czar.Armią bo nie da się pokonać bo kładzie wszystkich od razu.Ale elfią robotnicą-można xD.Kilka lat temu zrobiłem kilkanaście lodowych wieżyczek koło Ismaila,potem wziąłem robotnicę,uciekła koło wieżyczek,zginęła,Ismail też zginął,zniszczył mi dwie wieżyczki.
Fajny byłby pojedynek Ismail(lvl 30) vs Krwawy Jesion(lvl 30) vs Burzowa Pięść(lvl 30) vs Koniec Wszelkiej Nadziei(lvl 30) vs ...Mroczny(lvl xx).Potem przyszedł by Brannigan(lvl 11...),zaczął krzyczeć,zabiłby go Kowal Dusz(lvl 30) xD.
Kowal Dusz był rozczarowaniem,ja nie wiedziałem o jego czarach,zabiłem go za szybko.Ulather,pokonałem go samym avatarem.
Fajny byłby pojedynek Ismail(lvl 30) vs Krwawy Jesion(lvl 30) vs Burzowa Pięść(lvl 30) vs Koniec Wszelkiej Nadziei(lvl 30) vs ...Mroczny(lvl xx).Potem przyszedł by Brannigan(lvl 11...),zaczął krzyczeć,zabiłby go Kowal Dusz(lvl 30) xD.
Kowal Dusz był rozczarowaniem,ja nie wiedziałem o jego czarach,zabiłem go za szybko.Ulather,pokonałem go samym avatarem.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
-
Konradus-Killer
- Zbrojny w klawiaturę
Mnie rozczarował , hmm ... wszyscy oprócz Aryna , a tego Ismaila da się zabić , potrzebny jest wielki fart . Trzeba miec wojownika 30 uzdrowicielek i reszta łuczniczki wiatru . No jakimś cudem nie rzucał zaklęćmój woj go bił i gdy dostał to go uleczały (taki tank
) a łuczniczki na 100 strzałów z 6 go zamrazało
pozdro.
Lecz tylko raz mi się to udało (bez kodów) za każdym następnym podejściem przegrywałem , wtedy musiałem mieć farta ^^
Lecz tylko raz mi się to udało (bez kodów) za każdym następnym podejściem przegrywałem , wtedy musiałem mieć farta ^^