Doyle: po pierwsze bardzo dobry pomysł z tym tematem, w pełni popieram ten topic

. Po drugie masz racje, że zwykle pożegnania były dość "efektowne", przykład Mayora i Sorviny (głownie Sorviny) jest tu chyba najlepszy

.
Szkoda, że odchodzisz... Miło było poznać, miło było zagrać z Tobą pojedynek w forumowym Turnieju, który btw ostatecznie okazał i skończył się totalną porażką. Mam nadzieję, że szybko wrócisz. No i należę do grona szczęśliwców mających Twoje GG

.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Teraz pora jednak na gorsze informacje. A mianowicie ja również zawieszam swoją działalność na forum, a być może opuszczam je nawet na zawsze... Jednak w przeciwieństwie do Matiego podam kilka powodów swojej decyzji, nie będą to może wszystkie powody, ale jednak zawsze coś. Przede wszystkim wpływ na taką decyzję mają sprawy osobiste oraz szkolne, które ograniczają mój czas. Kolejnym powodem jest to co napisał (dosłownie przed chwilą Sknerus), że Forum jak i sama gra dla mnie umiera. Praktycznie nie da się w nią zagrać na multi, a obecnie mam inne wymagania co do gier, o ile już gram, bo czas za bardzo na to nie pozwala (patrz powód pierwszy). Liczba aktywnych userów również nie powala, co pokazał chociażby Turniej czy WK, które albo zakończyły się klapą albo wcale nie ruszyły... Tak, myślę, że tyle wystarczy, choć jeszcze kilka innych chodzi mi po głowie...
Jednak istnieje możliwość, że od czasu do czasu zobaczycie mnie na shoutboxie, jednak na jakąkolwiek grę w SpellForce 'a ze mną nie możecie liczyć. Miło było, i jeśli ktoś czuję chęć pogadania to niech pisze na GG

. PA!:)
EDIT: Aha, dodam jeszcze tylko, że myśl ta chodziła mi po głowie już od jakiegoś czasu, a ten topic pomógł mi podjąć w końcu tą decyzję.