Czyja śmierć was poruszyła?
-
Guest
-
Guest
Mi się nie udało
Zawsze jak przechodziłem na zachodzie obok tego obozu to szedł w 1 linii i padał, Lena spellowała (grając magiem śmierci w zasadzie nie potrafiłem po prostu go odratować bo też odległościowcem jestem).
U mnie Urias jeszcze żyje
(dawno temu grałem w podstawkę, teraz zakończyłem oddech zimy magiem śmierci ale jednak bardziej mi się podoba gra ciężkozbrojnym, więc postanowiłem gotową postacią posiepać w SoF).
Pamiętam, że jak grałem 1 raz w Spellforce to po śmierci Rohena byłem dość przestraszony i nie wiedziałem co robić ^^ (o ile przy grze można się bać to przynajmniej byłem mocno zdezorientowany).
Śmierć Sartariusa zabolała jakoś bardziej (w końcu z nim sporo pogadaliśmy, a Rohen tylko pare zdań). Chociaż ta Rohena była mniej przewidywalna (w końcu przez cały początek nam mówią, że jest koxem nie do zdarcia to co za armia może mu naskoczyć na tej przełęczy, no nie
? )
U mnie Urias jeszcze żyje
Pamiętam, że jak grałem 1 raz w Spellforce to po śmierci Rohena byłem dość przestraszony i nie wiedziałem co robić ^^ (o ile przy grze można się bać to przynajmniej byłem mocno zdezorientowany).
Śmierć Sartariusa zabolała jakoś bardziej (w końcu z nim sporo pogadaliśmy, a Rohen tylko pare zdań). Chociaż ta Rohena była mniej przewidywalna (w końcu przez cały początek nam mówią, że jest koxem nie do zdarcia to co za armia może mu naskoczyć na tej przełęczy, no nie
Nazwę napisałeś poprawnie, ale... jak Craig mógł zginąć w Kruczej Przełęczy, skoro w Twierdzy Mrocznego Wiatru wręczamy mu pieczęć Norcainów (3 mapa od końca), a następnie pojawia się w Empyrii, gdy po rozmowie z ambasadorem Norcainów w dzielnicy świątynnej walczymy z tymże ambasadorem i 4 pomocnikami (skrytobójcami bodajże);(Craig pojawia się po pokonaniu przeciwników). Więc raczej na pewno pomyliłeś postaci.
Sam Craigu Un 'Schallach ginie dopiero w intro do SpellForce 2 poświęcając się dla Nocnej Pieśni, aby ta mogła uciec i... (do dziś nie wiem jak można było przetłumaczyć Night Song na Balladynę^^, chyba zrobiono to bo lepiej tak brzmi...). W każdym razie, mimo że pomyliłeś postacie to śmierć Craiga w tym intro i tak jest zaskakująca. Chociaż zginął śmiercią wojownika w obronie ojczyzny
.