Zakłady

Przedstawiciele wszystkich ras zbierają się tu, by podziwiać pięknie zdobiony harmonogram bijatyk, równie piękne rankingi i jeszcze piękniejsze półnagie elfki, opiekujące się wszystkimi formularzami. Tu także przez tego wielkiego trolla w okularach przyjmowane są zakłady.
Post Reply
Ari
Arinistrator

Zakłady

Post by Ari »

Od czasu oficjalnego ogłoszenia startu Wojen, to jest kilkudziesięciu minut, w niewielkiej hali przypominającej współczesna pocztę tkwiło niespotykanie wielu ludzi. I nie tylko ludzi. Trzy okienka - obsługiwane kolejno przez gigantycznego trolla w okularach, córkę Aryna niemal niewidzialną na tle bladoniebieskiej farby oraz niewidocznego na pierwszy rzut oka brodatego, rudego krasnoluda, były oblegane przez początkujących spellmacherów. Na glinianej tablicy runami wyryte były następujące informacje:

Najbliższe spotkania:

Eliminacje I Turnieju SpellforceWeb

Klan Pięści vs Synowie Nocy

Synowie Nocy vs Pagoda Aryna

Pagoda Aryna vs Zakon Aonira

Klan Pięści vs Zakon Aonira

Zakon Aonira vs Synowie Nocy

Pagoda Aryna vs Klan Pięści

Stawka: 2:1

Zapraszamy także do udziału w Warnolotku!

Koszt kuponu: 666 zUotych monet

Wołanie śnieżnoskórej elfki oderwało Twój wzrok od tabliczki.

- Nast-ym-pny! - krzyknęła niezrozumiale, gdyż żuła liść lenyi, by odświeżyć zapach swych wyziewów. Na półce obok leżało na wpół pełne opakowanie z napisem "Bimberfresh: Oddech Zimy. Edycja limitowana!". Podszedłeś do elfki.

- Dzień dobry, witam w głównej kolekturze Warnolotka - mruknęła, niechętnie spoglądając na dyskretną ściągę przyklejoną do stworzonej naprędce ściany z cienkiej deski. - Już podajęę kupon. - Sięgnęła pod blat, sapnęła z nieznanego powodu, a po chwili zamiast niej pojawiła się tabliczka wielkości brystolu i odpowiednio wielki ołowiany rylec. - Prlosz-ym to wypełnić.

Gestem dłoni elfka odesłała Cię do parapetu naprzeciw, gdzie jakiś człowiek z pasją maniaka rysował wielkie X w odpowiedniej rubryce swojej tablicy. Córa Aryna wypluła liść lenyi. Rozległo się donośne ting!, gdy Bimberfresh odbił się od dna metalowego kosza na śmieci. Twoją uwagę przykuł spis walczących wkrótce Klanów...

Luźny temat do pogadanek "który klan zwycięży w nadchodzącej walce i dlaczego będzie to Klan Pięści" (nie, wcale nie jestem stronniczy). Wszelkie komentowanie wyników, przewidywanie z fusów, tarota i układzie cętek na skórze słonia w trampkach oraz zaciekłe walki z użyciem śmiercionośnych ironii - szczerze wskazane. Nudzie i bzdetnym postom dziękujemy i zapraszamy do pokoju obok...
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Klan Pięści wygra, bo któżby inny :D Ari "umi" się bić, reszta klanu również (nie mówię tu o sobie, lecz o innych beze mnie, jako że sam siebie nie oceniam), tak więc nie ma siły by nas pokonano, chyba że ktoś tu zacznie oszukiwać... aale od tego są arbitrowie :) Buhahaha, drżyjcie "nocniki" xD

Btw. Ari jakimże to składem "wolnym" dysponujemy? Bo nie wiem czy będę dysponowany. Chyba, że to będzie walka 1 vs 1... powinni transmitować to na żywo w TV... emocje niezłe by były.
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ja jestem pewien ,że wygra Hyouton ponieważ grałem z nim nie raz nie dwa , i wiem jak szybko się rozwija. A co do Ariego - połamania miecza/topora/nóg/sztyletu/etc. życzę chociaż kibicuje Hyoutonowi. A i jeszcze jedno . Nagrajcie filmiki z akcji ,a potem na You Tube. Będziemy się uczyć na waszych (Szanowni) błędach.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Jak się okazało, żadnego meczu nie było >.<

Filmiki mogą nieźle zmulić grę, ale na screenshoty z mojej strony możecie liczyć. Przynajmniej będzie oficjalny dowód...
Ty, który wchodzisz
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Zapraszam do obstawiania wyników I Turnieju :wink:
Ty, który wchodzisz
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Wybierałbym Hyoutona albo Drakona Aracha... ich znam, reszty niestety nie, więc to ich obstawiam. Z jednej strony znam Hyoutona i myślę, że jest pr0 ivul mastah, z drugiej Arach ma fajny nick...

Po chwili zastanowienia się wybieram Hjutona ^^
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Hmm... Ja stawiałbym też na Hyoutona, albo na Doyla. Później, nieskromnie, widzę siebie, a dalej Drakona Aracha i Kukaburę. Jednak jest to turniej, więc tutaj o wyniku może zadecydować jeden błąd i już mamy niespodziankę! :wink:.
Bezix
Łowca postów
Postać w RPG: Terill Senus

Post by Bezix »

Ja stawiam na Ari 'ego ( armia pikinierów z ulepszeniem i wsio xD ) lub na Hyoutona.

Zdecydowałem, stawiam na Hyoutuna ( armia czarnoksiężników, postrachów i wojenników zburzy każdą armię o ile będzie on grał mrocznymi :wink: ).
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Ja, to ja nawet wygrywam, nie biorąc udziału w turnieju!? xD
Ty, który wchodzisz
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

No wiesz Ari, Twoja moc i sława tak daleko sięga, że na samą wzmiankę Twojego nicku wrogowie się poddają i uciekają w popłochu. Dlatego chyba faktycznie możesz wygrać :D.

Mam cichą nadzieję, że uda mi się awansować dalej i walczyć z Hju w następnej rundzie. Byłby ciekawy, a nawet bratobójczy pojedynek :wink:.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

m/

Jeśli chodzi o moje typy...

1. Nie grałem z Przemem, ale jeśli Doyle będzie w formie - drżyjcie, narody :wink:

2. Hju/Arach. Głosuję za Arachem, ale mimo wszystko jestem niemal pewny, że wygra Gniewna Laska.

3. Zachary/Drzewiu - nie grałem z żadnym. Wstrzymuję się.

4. Kukabura/Gamer - jw.

W półfinale widzę Hju przegrywającego z Doyle 'm. Reszta zależy od trzeciego i czwartego pojedynku.
Ty, który wchodzisz
Post Reply