lodowe bagna palny jed. mrocznych elfów
-
challanger
- Skrytopisarz
lodowe bagna palny jed. mrocznych elfów
Mam chyba błąd w grze ponieważ nie mam na lodowych bagnach planów jednostek mroczych elfów. Zniszczyłem i przeszukałem całą mapęi co znalazłem to runa robotników i 4 plany budynków.
-
Drakon Arach
Na pewno nie w każde miejsce. Popieram DA, planów na pewno było 5. Nie będzie żadnego planu jednostek, a jedynie budynki, ale na pewno 5 sztuk musisz mieć + runę mrocznych elfów.
Możesz to sprawdzić. Jeśli zgromadziłeś wszystko, Craig powinien powiedzieć (jeśli będziesz miał wszystkie potrzebne plany) coś w rodzaju: "Z taka potęgą możesz próbować szczęścia w Godmarchii". Jeśli nie masz wszystkich potrzebnych planów, na pewno powie coś innego.
Możesz to sprawdzić. Jeśli zgromadziłeś wszystko, Craig powinien powiedzieć (jeśli będziesz miał wszystkie potrzebne plany) coś w rodzaju: "Z taka potęgą możesz próbować szczęścia w Godmarchii". Jeśli nie masz wszystkich potrzebnych planów, na pewno powie coś innego.
-
Drakon Arach
Jest pięć miejsc z planami.
Małe kwatery - na północ od monumentu trolli, przebywał tam boss olbrzymów, który zamrażał.
Onyksowa kaplica - jeden z obozów lodowych golemów na południowym wschodzie od monumentu trolli.
Kamieniołom - pierwsze zabudowania lodowych elfek (trzy lodowe wieże)
Zniewalacz - tuż przed głównym obozem elfek.
Wieża czarnoksięstwa - ostatnie zabudowania elfek (jak się idzie do lodowych żywiołaków i zamrażacza)
Małe kwatery - na północ od monumentu trolli, przebywał tam boss olbrzymów, który zamrażał.
Onyksowa kaplica - jeden z obozów lodowych golemów na południowym wschodzie od monumentu trolli.
Kamieniołom - pierwsze zabudowania lodowych elfek (trzy lodowe wieże)
Zniewalacz - tuż przed głównym obozem elfek.
Wieża czarnoksięstwa - ostatnie zabudowania elfek (jak się idzie do lodowych żywiołaków i zamrażacza)
-
challanger
- Skrytopisarz