lodowe bagna palny jed. mrocznych elfów

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Locked
challanger
Skrytopisarz

lodowe bagna palny jed. mrocznych elfów

Post by challanger »

Mam chyba błąd w grze ponieważ nie mam na lodowych bagnach planów jednostek mroczych elfów. Zniszczyłem i przeszukałem całą mapęi co znalazłem to runa robotników i 4 plany budynków.
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

To nie błąd! I bynajmniej dobrze mapy nie przeszukałeś, bo jest pięć planów. Jest to chata kamieniarza, onyksowa kaplica, małe kwatery, wieża czarnoksięstwa i zniewalacz.

Poszukaj jeszcze dobrze. Może przeoczyłeś jakiś obozik lub skrzynkę?
challanger
Skrytopisarz

Post by challanger »

wszysto przeszukałem, w kazde miejsce kogoś wysłałem
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Na pewno nie w każde miejsce. Popieram DA, planów na pewno było 5. Nie będzie żadnego planu jednostek, a jedynie budynki, ale na pewno 5 sztuk musisz mieć + runę mrocznych elfów.

Możesz to sprawdzić. Jeśli zgromadziłeś wszystko, Craig powinien powiedzieć (jeśli będziesz miał wszystkie potrzebne plany) coś w rodzaju: "Z taka potęgą możesz próbować szczęścia w Godmarchii". Jeśli nie masz wszystkich potrzebnych planów, na pewno powie coś innego.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Jest pięć miejsc z planami.

Małe kwatery - na północ od monumentu trolli, przebywał tam boss olbrzymów, który zamrażał.

Onyksowa kaplica - jeden z obozów lodowych golemów na południowym wschodzie od monumentu trolli.

Kamieniołom - pierwsze zabudowania lodowych elfek (trzy lodowe wieże)

Zniewalacz - tuż przed głównym obozem elfek.

Wieża czarnoksięstwa - ostatnie zabudowania elfek (jak się idzie do lodowych żywiołaków i zamrażacza)
challanger
Skrytopisarz

Post by challanger »

Teraz mi mówisz, mam wszystko

Skoro to wszystko, zamykam. W razie potrzeby - PW, otworzę. - st34l3k
Locked