ciężkie uzbrojenie 20,ciężki pancerz 20,ciężka broń sieczna 20,ciężka broń obuchowa 20
trening
130 siły
114 wytrzymałości
66 zręczności
33 zwinki(;D)
ekwipunek
gromorga(najlepszy ring,wymaga ciężkiego pancerza 20)
irimaldar(ciężkie uzbrojenie 18)
wielki zestaw świtu(hełm,zbroja,i spodnie wyglądające jak te Świtu-tylko że nazywają się Arcydzieło Skarviga)
Z ekwipunkiem mam:
218 siły
198 wytrzymałości(hell yeah 5200 HP to jest to ;>)
111 zręczności
33 zwinki(:D)
No i mam problem z wyborem broni(bo wydaje mnie sie że nic lepszego z ringów/pancerza już nie znajdę)
do wyboru mam
Kostur Hirina:
95 % szybkości,dmg 38-51,wpływ-Wybuch lodu,wybuch ognia,śmierć,siła +15,zręczność + 15
dalej:
Tysiącbójca:
90 % szybkości,dmg 48-53
I ostatnie:
Tabula Rasa
85 % szybkości,dmg 46-61
I teraz mam dylemat i to ogromny.Staram się odejśc od koncepcji ciężkiego uzbrojenia który trafia raz na 10 hitów ale jak już przyłoży to widać.szczególnie po trafionym.
teoretycznie z kosturem hirina dzięki bonusowi do siły mam podobne dmg(gwoli ścisłości staty z przedmiotami były pisane z tysiącbójcą),a efekty i zręcznośc są super
tysiącbójca daje całkiem całkiem kopa do dmg,ale jest już wolniejszy i sporo rzadziej nim trafiam
tabula rasa jest najwolniejszy(a?) ale dmg jest duużo lepsze.
No i teraz takie pytanko co uważacie za najlepsze?
I przy okazji,żeby nie zakładać nowego tematu drobne pytanka
1)gdzie w cieniu feniksa jest hełm szermierczy,i nagolenniki kowala świata(zbroja i hełm są w Koloseum) ?
2)Gdzie w Oddechu zimy możemy dostać runę jakiegoś orkowego szamana(tak mi się gdzieś o uszy obiło że taka jest,a mimo że staram się dogłębnie[bez skojarzeń] grę przechodzić to jej nie znalazłem)?
Pozdrawiam