Rome : Total War

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Post Reply
Kafar
Zaklinacz słów

Rome : Total War

Post by Kafar »

Ostatnio przeszedłem tę grę i muszę przyznać że jest znakomita! Grałem frakcją Juliuszów. Mam pytanie grał w to ktoś?
Eastwood
Skrytopisarz

Post by Eastwood »

Grałem ja ;p krótko jednak...
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi, inaczej temat zostanie zamknięty.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

Ja grałem w tą grę. Jest zarąbista i rozbudowana , najbardziej lubie greków , ich hoplici są lepsi niż jakakolwiek armia w tej grze. Polecam Medieval 2 total war . A tym bardziej Empire total war.
Sługa Run
Odbębniacz postów

Post by Sługa Run »

Ja mam Medievala, podbiłem Anglikami 2/3 Europy (może nawet więcej). Rome chcem sobie w wakacje kupić, a w Empire grałem u brata.
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Ja tam grałem we wszystkie "total war-y" od Szoguna-total war :D no teraz dopiero za Napoleona si biorę ( a tak nawiasem to ja w Rome grekami cały świat podbiłem (znaczy europe , kawałek Azji i tej północnej Afryki) A w Empire tw całą Amerykę i Europę (polską oczywiście :D) i to przed upłynięciem czasu , co fakt , że na normalnym poziomie trudności a nie tak jak zwykle na trudnym lub na bardzo trudnym ale jednak ^^.
Sługa Run
Odbębniacz postów

Post by Sługa Run »

Mam problem z Rome Total War przy grze przez internet. Potrzeba tam jakiegoś klucza, a nie wiem jaki. Czy mógłby mi ktoś pomuc?
DrizztPl02
Odbębniacz postów

Post by DrizztPl02 »

Rome TW wymiata. Ma parę lat, ale nadal wciąga. Świetny klimat (ah te legiony, germanowie, słonie Kartaginy, konnica Partów, rydwany, ...), przepiękne bitwy. Polecam każdemu tą grę.
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Tylko jedno mi się nie podoba , że niektóre jednostki są zbyt dobre np. berserkerzy u germanów (5 oddziałów potrafi wyciąć 2000-tysięczną armie albo wystarczy postawić 3 oddziały hoplitów przy moście i mozna nimi rozwalić3 armie , ale poza tym gra jest the best.
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

odblokowałem wszystkie nacje na dłuższym trybie gry moja armia klonów podbijała europę nie jeden raz
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Post Reply