Budynki

Dyskusja o grze SpellForce
Wes07
Administrator

Budynki

Post by Wes07 »

Które z budynków w SpellForce według was WYGLĄDAJĄ najfajniej a które najgorzej? Nie chodzi to o przydatność tylko np. dopasowanie tekstur i detali do karzdego budynku. Wypowiedźcie się. :)
Kahad
Administrator

Post by Kahad »

Coż, mnie podobają się ogólnie budynki ludzi. textury są bardzo ładnie i dokładnie wykanane, a pozatym są one (budynki) takie "klimatyczne".
Aiurus
Skrytopisarz

Post by Aiurus »

mi sie chyba najbardziej podobają budynki elfek. zą bardzo... estetyczne i przyjazne dla oka:P . poza tym fajne są budynki karsnoludów i mrocznych elfów. najgorzej jest u orków, bo zauważyłem, że normalnie 2 budynki sie powtarzają! jak sie przypatrzycie bodajże chacie zbrojmistrza i chyba kopalni ( czy cos w tym stylu) to te dwa budynki róznią sie od siebie tylko kilkoma szczegółami. troche to takie....
Guest

Post by Guest »

ooooo ty napewno ludzie są najlepsi ich budynki są bardzo estetyczni zrobione.np duże kwatery.
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Hmm.... według mnie najładniejsze budynki posiadają elfki i ludzie. Budynki elfów srawiają wrażenie takich lekkich i delikatnych. Budynki ludzi są estetyczne i eleganckie. Natomiast nie podobaja mi się budynki trolli i orków. Są takie (że tak to nazwe) "obleśne". :D
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Mi najbardziej podobają się budynki elfów.Za elfami nie przepedam ale mają naprawdę ładne budynki.A nie podobają mi się budynki troli jak to powiedziała postulka są troche obleśne
Guest

Post by Guest »

Mroczne elfy mają zabójcze budynki bardzo mi się podobają jakbym niewiedział to bym pomyślał że to osady ostrz.

No i ludzie mają fajne.
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

mi też mroczne elfy
Borris
Skrytopisarz

Post by Borris »

tak według mnie powinien wyglądać ranking estetyczności budynków:

1.Ludzie

2.Elfy

3.Mroczne Elfy

4.Krasnoludy

5.Ogry

6.Orkowie

Kto się ze mna zgadza??xD
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

To raczej trolle nie ogry.
Image
Borris
Skrytopisarz

Post by Borris »

a tak prawda cos mi sie popiep..... sorki to trolle
Guest

Post by Guest »

najlepsze budynki mają Mroczne Elfy, bardzo fajne, estetyczne i powiedziałbym nawet, że niektóre majestatyczne :D no i oczywiście mroczne... :D :D
Guest

Post by Guest »

moim zdaniem najlepsze budynki mają elfy i ludzie są estetyczne i ogólnie fajne
Guest

Post by Guest »

Krasnoludy mają fajne nie dość że wytrzymałe to jeszcze bardzo detaliczne ;]
Kahad
Administrator

Post by Kahad »

Co przez to rozumiesz? Dopracowane?
Post Reply