Które z budynków w SpellForce według was WYGLĄDAJĄ najfajniej a które najgorzej? Nie chodzi to o przydatność tylko np. dopasowanie tekstur i detali do karzdego budynku. Wypowiedźcie się.
mi sie chyba najbardziej podobają budynki elfek. zą bardzo... estetyczne i przyjazne dla oka:P . poza tym fajne są budynki karsnoludów i mrocznych elfów. najgorzej jest u orków, bo zauważyłem, że normalnie 2 budynki sie powtarzają! jak sie przypatrzycie bodajże chacie zbrojmistrza i chyba kopalni ( czy cos w tym stylu) to te dwa budynki róznią sie od siebie tylko kilkoma szczegółami. troche to takie....
Hmm.... według mnie najładniejsze budynki posiadają elfki i ludzie. Budynki elfów srawiają wrażenie takich lekkich i delikatnych. Budynki ludzi są estetyczne i eleganckie. Natomiast nie podobaja mi się budynki trolli i orków. Są takie (że tak to nazwe) "obleśne".
Mi najbardziej podobają się budynki elfów.Za elfami nie przepedam ale mają naprawdę ładne budynki.A nie podobają mi się budynki troli jak to powiedziała postulka są troche obleśne